Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Έπεσε» το Apple Store από τη ζήτηση για τα νέα iPhone

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014   5:12:00 μ.μ.


«Έπεσε» το Apple Store από τη ζήτηση για τα νέα iPhoneΣτην Ευρώπη, τα διαθέσιμα για προπαραγγελία iPhone 6 και 6 Plus αναφέρεται ότι ξεπούλησαν ήδη σε Γερμανία και Βρετανία
Το γαϊτανάκι των ειδήσεων, που τόσο περίτεχνα κάνουν τον γύρο του κόσμου πριν και μετά από την κυκλοφορία των best seller συσκευών της Apple, δημιουργώντας ένα άνευ προηγουμένου κλίμα προσμονής και ανυπομονησίας στους ενθουσιώδεις με τα τεχνολογικά πράγματα, καλά κρατεί...
Ετσι, τα τελευταία νέα από την επικείμενη κυκλοφορία των νέων iPhone, θέλουν το site της Apple που φιλοξενεί και το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων της να περνά δύσκολες ώρες, υπό την πίεση μεγάλου αριθμού καταναλωτών που προσπαθούν να προπαραγγείλουν τα iPhone 6 και 6 Plus, προκειμένου να το παραλάβουν πρώτοι στις 19 Σεπτεμβρίου.
Η ιστοσελίδα της Apple κατέρρευσε για περίπου μισή ώρα το πρωί της Παρασκευής, ως αποτέλεσμα της μεγάλης αύξησης στην κίνηση επισκεπτών. Φαίνεται, πως πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν πάνω από τους υπολογιστές του, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, μέχρι να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα προπαραγγελίας των νέων iPhone. Πολλοί ανέφεραν μεγάλη καθυστέρηση στους χρόνους απόκρισης των σελίδων του site και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Στην Ευρώπη, τα διαθέσιμα για προπαραγγελία iPhones αναφέρεται ότι ξεπούλησαν ήδη σε Γερμανία και Βρετανία.
Οσο για την κίνηση της Apple να μην συμπεριλάβει τη φορά αυτή την Κίνα στις αγορές όπου θα διατεθούν με το πρώτο κύμα την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου τα νέα της smartphones, η επίσημη εκδοχή αναφέρει ότι δεν κατάφερε να πάρει έγκαιρα από τη ρυθμιστική αρχής της χώρας έγκριση για την κυκλοφορία τους. Ωστόσο, όπως αναφέρει το businessinsider.com, οι συνωμοσιολόγοι επιμένουν ότι η Apple θέλησε με τον τρόπο αυτό να τιμωρήσει τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους με τους οποίους συνεργάζεται στην Κίνα, για τη διαρροή φωτογραφιών και τεχνικών χαρακτηριστικών των νέων της τηλεφώνων στις ιστοσελίδες τους πριν από την επίσημη παρουσίασή τους.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ