Ροη ειδησεων

Σπείρα λήστευε ηλικιωμένες και παιδιά στη Νάουσα

Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014   1:21:00 μ.μ.


Σπείρα λήστευε ηλικιωμένες και παιδιά στη Νάουσα
Στις 12 Απριλίου, ο 41χρονος διέρρηξε την κατοικία μιας 71χρονης και, αφού τη χτύπησε, άρπαξε διάφορα κοσμήματα και 60 ευρώ από τη τσάντα της

Πέντε μήνες μετά τη σύλληψη ενός 41χρονου που είχε απειλήσει να σκοτώσει τα ανήλικα παιδιά μιας 34χρονης της και τα εξανάγκασε να του ανοίξουν το σπίτι τους στο Μακροχώρι Ημαθίας από το οποίο έκλεψε χρυσαφικά, αποκαλύπτεται ότι ο προφυλακισμένος δράστης ήταν «εγκέφαλος» σπείρας που λήστευε και ηλικιωμένους!
Σε βάρος του και σε βάρος άλλων τριών Ελλήνων ηλικίας 46, 51 και 48 χρόνων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και απόπειρα κλοπής.
Τις επόμενες ημέρες, μαζί με τους συνεργούς του, διέρρηξαν τρία σπίτια από τα οποία άρπαξαν κοσμήματα και διάφορα χρηματικά ποσά αξίας άνω των 50.000 ευρώ και αποπειράθηκαν να εισβάλουν σε ένα ακόμη.
Όλες οι περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας Νάουσας που συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν τα μέλη της συμμορίας συμμετείχαν και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ