Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Δυνατά» για τα χρέη ο Σαββίδης

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014   11:12:00 π.μ.


«Δυνατά» για τα χρέη ο ΣαββίδηςΑποφασισμένος να πιέσει καταστάσεις για το ζήτημα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης και είναι έτοιμος να επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο
Έτοιμος να βγάλει από τον... πάγο το «καυτό» ζήτημα των χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προς το Δημόσιο δείχνει ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, αναλαμβάνοντας πλέον ο ίδιος δράση.
Ο Ιβάν Σαββίδης πρόκειται να πάρει προσωπικά πρωτοβουλίες για να κινητοποιήσει τους υπεύθυνους και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να βρεθεί λύση, καθώς καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι οι διαβεβαιώσεις που κατά καιρούς πήρε έμειναν στα... λόγια.
Όσο για το ποιες θα είναι οι πρωτοβουλίες του μεγαλομετόχου του Δικεφάλου θα φανούν το προσεχές διάστημα, το δεδομένο ωστόσο είναι ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει... κινητικότητα γύρω από το θέμα των χρεών, που είναι το No1 στην ατζέντα του Σαββίδη.
Αυτό άλλωστε είναι κάτι που τόνισε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης στον ομόλογό του στον Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, σημειώνοντας ότι μετά τα χρέη, ακολουθεί η υπόθεση του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ