Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Έγιναν αδερφικοί φίλοι όταν κατάλαβαν πως ήταν παντρεμένοι με την ίδια γυναίκα!

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014   12:10:00 π.μ.


Έγιναν αδερφικοί φίλοι όταν κατάλαβαν πως ήταν παντρεμένοι με την ίδια γυναίκα! Αδερφικοί φίλοι έγιναν δύο άνδρες όταν ανακάλυψαν πως είναι παντρεμένοι με την ίδια γυναίκα!
Ο λόγος για τους 47χρονους Chris Thomas και Peter Sherratt που ανακάλυψαν πως και οι δύο είχαν παντρευτεί την 45χρονη Karen Sherratt από το Κάρντιφ της Ουαλίας.
Η 45χρονη είχε παντρευτεί τον δεύτερο και λίγο αργότερα της ζήτησε να χαρίσουν γιατί όπως ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, η σύζυγός του αφαιρούσε πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά από τον λογαριασμό τους χωρίς να τον ενημερώσει.
Βέβαια, το ζευγάρι χώρισε αλλά δεν πήρε ποτέ διαζύγιο. Όμως, το 2012, η 45χρονη γνώρισε τον δεύτερο σύζυγό της, Chris Thomas, μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών και όταν της ζήτησε, μετά από τρεις μήνες, να γίνει γυναίκα του εκείνος απάντησε θετικά, ξεχνώντας πως είναι παντρεμένη.
Ο δεύτερος σύζυγος μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο ανακάλυψε τυχαία στον υπολογιστή της γυναίκας του μια αίτηση διαζυγίου, που της είχε στείλει ο πρώτος. Η πήρε την άγουσα της Δικαιοσύνης και το καλοκαίρι η 45χρονη καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση για διγαμία.
Την ίδια ώρα, οι δύο άνδρες δήλωσαν στο βρετανικό Τύπο ότι αρχικά μιλούσαν στο τηλέφωνο αλλά αφότου γνωρίστηκαν έχουν γίνει καλοί φίλοι και βγαίνουν για μπύρες.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ