Ροη ειδησεων

Τρίκαλα: Η ροζ ιστορία που αναστάτωσε την πόλη

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014   11:09:00 π.μ.


Τρίκαλα: Η ροζ ιστορία που αναστάτωσε την πόλη
Σκηνές απείρου κάλους σε καμποχώρι των Τρικάλων, με τον σύζυγο να πιάνει επ’ αυτοφώρω τη σύζυγο, και να καλεί την αστυνομία.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr  κατεγράφη στο αστυνομικό δελτίο ένα βράδυ, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
Ο απατημένος σύζυγος επέστρεψε νωρίτερα από προγραμματισμένο του ταξίδι εκτός Τρικάλων και έχοντας ήδη… υποψίες, παρακολούθησε τις κινήσεις της «καλής» του. Έφριξε με όσα διαπίστωσε και όταν ήρθε η ώρα έκανε… «ντου» στο σπίτι (… γειτονικό, όχι το δικό τους!) και έπιασε το παράνομο ζευγάρι σε πολύ… χαλαρές στιγμές.
Τους έβγαλε έξω σε έξαλλη κατάσταση και κάλεσε την αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό. Όταν με τα πολλά τα πνεύματα πήγαν να ηρεμήσουν η γυναίκα επιχείρησε να μπει στο σπίτι τους, ωστόσο ο απατημένος σύζυγος της απαγόρευσε την είσοδο.
Τότε κάλεσε… εκείνη την αστυνομία και άντρες αυτής παρενέβησαν ζητώντας από τον σύζυγο να της επιτρέψει να μπει για μερικά λεπτά και να πάρει ορισμένα από τα ρούχα και τα πράγματά της!


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ