Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ενα... συρτάρι κάλτσες στο στομάχι ενός σκύλου

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014   8:03:00 π.μ.


Ενα... συρτάρι κάλτσες στο στομάχι ενός σκύλουΟύτε μία ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά 43 κάλτσες, όλες χρωματιστές και σε μικρά μεγέθη, βρέθηκαν στο στομάχι ενός σκύλου, στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ.
Τα αφεντικά του, τα οποία γνώριζαν μεν την αδυναμία που είχε να μασουλάει κάλτσες, όμως δεν μπορούσαν να διανοηθούν ότι τις καταπίνει αμάσητες, αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αφότου ο σκύλος - ένας μεγάλος δανός, ηλικίας 3 ετών και βάρους 64 κιλών – άρχισε να κάνει ακατάσχετους εμετούς. Τον μετέφεραν αμέσως στα Επείγοντα Κλινικής Σκύλων, όπου ο «μικρός» υποβλήθηκε σε επέμβαση.
Επειτα από δύο ώρες στο χειρουργείο, το μυστήριο είχε λυθεί και το στομάχι του μεγάλου δανού είχε επιτέλους αδειάσει. Ακόμη και η κτηνίατρος που τον χειρούργησε πάντως, ομολόγησε ότι είναι η πρώτη φορά στην πολυετή ιατρική της πορεία που αφαιρεί τόσες κάλτσες από το στομάχι ενός σκύλου.
Για το φοβερό του κατόρθωμα, ο μεγάλος δανός κέρδισε την τρίτη θέση στον διαγωνισμό «Εφαγαν ΤΙ;» (They ate WHAT), τον οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Veterinary Practice News, και τα αφεντικά του 500 δολάρια.
Από ποιους έχασε τις πρώτες θέσεις; Από έναν βάτραχο, ο οποίος καταβρόχθισε 30 πέτρες από το κάτω μέρος του κλουβιού του και από ένα κοντότριχο γερμανικό πόιντερ, το οποίο κατάπιε ένα μεταλλικό καλαμάκι!


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ