Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Βρέθηκε νεκρό λιοντάρι σε καταψύκτη εστιατορίου!

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014   3:51:00 μ.μ.


Βρέθηκε νεκρό λιοντάρι σε καταψύκτη εστιατορίου!Ο επιθεωρητής Υγιεινής στο δυτικό Σάσεξ της Βρετανίας αποκάλυψε ότι σε μια επιθεώρηση ρουτίνας σε εστιατόριο, έμεινε έκπληκτος όταν αντίκρισε ένα νεκρό λιοντάρι μέσα στον καταψύκτη, ανάμεσα στα τρόφιμα
Ο Ian Brightmore, επιθεωρητής Υγιεινής στο δυτικό Σάσεξ, αποκάλυψε ότι σε επιθεώρηση που έκανε σε εστιατόριο της περιοχής, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε ζωολογικό κήπο, βρήκε την σωρό νεκρού λιονταριού μέσα στον καταψύκτη μαζί με  τα υπόλοιπα τρόφιμα! Ο επιθεωρητής τόνισε ότι είδε το νεκρό λιοντάρι στοιβαγμένο ανάμεσα σε άλλα τρόφιμα που επρόκειτο να καταναλωθούν από ανυποψίαστους πελάτες.
Ο επιθεωρητής αποκάλυψε το περιστατικό, αλλά δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει το όνομα του εστιατορίου και τον χρόνο που έγινε το περιστατικό.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είπε στους ελεγκτές ότι ο γειτονικός ζωολογικός κήπος του δίνει συχνά τα πτώματα νεκρών ζώων για να ταΐσει  τα κυνηγόσκυλα που έχει  στην κατοχή του.
Ο επιθεωρητής Υγιεινής δήλωσε ότι σε παρόμοιους ελέγχους αρχικά προσπαθούν να συνεννοηθούν με τον ιδιοκτήτη για να διορθωθεί το «λάθος», αν αυτό δεν καταστεί εφικτό τότε η υπηρεσία στέλνει έγγραφη προειδοποίηση και αν οι ιδιοκτήτες δεν συμμορφωθούν, τελικά τον λόγο έχουν οι δικαστικές αρχές. Στην  προκειμένη περίπτωση ο Ian Brightmore δήλωσε ότι το εστιατόριο παραμένει ανοικτό, αφού το μόνο παράπτωμα ήταν το νεκρό λιοντάρι στον καταψύκτη!


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ