Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Οι Βούλγαροι εθελοντές στη Νοβορωσία μάχονται για την ελευθερία της Βουλγαρίας

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014   11:57:00 π.μ.


Οι Βούλγαροι εθελοντές στη Νοβορωσία μάχονται για την ελευθερία της Βουλγαρίας
Στο στρατό της Νοβορωσίας δίπλα στους μαχητές της επιστράτευσης μάχονται οι Βούλγαροι εθελοντές. Δεν είναι τόσο πολλοί, όσο είναι οι Σέρβοι, όμως υπάρχουν. Για έναν από αυτούς, εθελοντή με σύνθημα «Kabul», μίλησε η διαδικτυακή έκδοση Segodnya.ru.

Τι ωθεί τους Βουλγάρους να πιάνουν τα όπλα και να πάνε στο Ντονμπάς; Δύο είναι οι λόγοι: θέληση να μάχονται με το κακό του νεοναζισμού ο οποίος στην Ουκρανία έχει τη μορφή των οπαδών του δοσίλογου Μπαντέρα, καθώς και η έλλειψη θελήσεως να ζήσουν υπό την υπαγόρευση των ΗΠΑ.
Η Ουκρανία, δυστυχώς, χορεύει τώρα στο σκοπό της Ουάσινγκτον και θέλει να κάνει και το Ντονμπάς να χορεύει. Ο πόλεμος στο Ντονμπάς είναι ο πόλεμος ενάντια στην αμερικανική ηγεμονία, πόλεμος υπέρ της πολυπολικής διαμόρφωσης του κόσμου. Το Κίεβο εκτελεί τη βούληση εκείνων που προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο στα πλαίσια του μονοπολικού συστήματος, όπου κυβερνάει μόνο ένας πόλος δυνάμεως, οι ΗΠΑ. Η εμφάνιση της Νοβορωσίας παρά τις απειλές των Ουκρανών οπαδών του Μπαντέρα και των Αμερικανών «γερακιών» είναι ένα χαστούκι στους οπαδούς του μονοπολικού κόσμου.
Ο «Kabul» δεν πολέμησε μόνο με τα όπλα στα χέρια. Αφού γύρισε με άδεια στη Βουλγαρία, πούλησε το αυτοκίνητό του και έστειλε μερικές χιλιάδες δολάρια στις οικογένειες των μαχητών της λαϊκής επιστράτευσης ως χρηματική βοήθεια. «Εάν ο καθένας μας και από εκείνες τις 200 χιλιάδες ρωσικές οικογένειες θα κάναμε ένα δέκατο από όσα έκανα εγώ, θα είχαμε τη νίκη με το μέρος μας και η σημαία της λαϊκής επιστράτευσης θα κυμάτιζε πάνω στο κτίριο της ανώτατης Ράντας στο Κίεβο», λέει ο «Kabul». Και προσθέτει: «Είμαι πάντα έτοιμος να έρθω προς βοήθεια στους αδελφούς μου οι οποίοι ακόμα μάχονται. Και σύντομα θα γυρίσω σε αυτούς».
Να τι γράφει για την κατάσταση στο Ντονμπάς ο «Kabul»:
«Αξιότιμοι συμπατριώτες, σύμμαχοι, συνάδελφοι και φίλοι! Η κατάσταση στην Ανατολική Ουκρανία είναι δύσκολη, δεν είναι όμως αναπόφευκτη. Με συνεχείς βομβαρδισμούς του πυροβολικού, μεταξύ άλλων με βαλλιστικούς πυραύλους σκόπιμα καταστρέφονται νοσοκομεία, σχολεία, εγκαταστάσεις, σταθμοί μετάδοσης ηλεκτρικής ενέργειας. Ο στόχος είναι να στερηθεί ο πληθυσμός της δυνατότητας να μείνει στις πόλεις αυτές …».
Για τον «Kabul» η ουκρανική κυβέρνηση είναι σφετεριστές που κατασχέθηκαν «με βοήθεια των ΗΠΑ την ηγεσία και τους πόρους στην Ουκρανία». Τώρα ελπίζουν να κρατηθούν στην εξουσία με βοήθεια των όπλων που τους προμηθεύουν οι Αμερικάνοι.
Ο «Kabul» είναι ο Βούλγαρος πατριώτης και για το λόγο αυτό αντιλαμβάνεται, πόσο αδύνατη είναι η Βουλγαρία από την πίεση εκ μέρος της Ευρώπης και της Αμερικής. Καλεί τους συμπατριώτες του να ενωθούν γύρω από το εθνικό κίνημα της Βουλγαρίας «Βασίλ Λέβσκι» και «Σίπκα». Στη σύνθεση του κινήματος είναι οι πρώην Βούλγαροι αξιωματικοί-πατριώτες που τάσσονται να διαμορφώσουν μια υγιή πολιτική δύναμη στη βουλγάρικη πολιτική σκηνή. Βασικά συμφέροντα αυτής της δύναμης θα γίνουν τα συμφέροντα του βουλγάρικου κράτους και όχι των Βουλγάρων μεγιστάνων.
Στη Νοβορωσία ο «Kabul» μαχόταν ενάντια στην αμερικανική πίεση και με τον τρόπο αυτό μαχόταν υπέρ τη ελευθερίας της Βουλγαρίας. Οι μοίρες όλων των λαών που υποφέρουν υπό το σκληρό καθεστώς των αγγλοσαξονικών οικιστών, καταδικάζονται τώρα στο Ντονμπάς. Εκεί οι Αγγλοσάξονες για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες αντιμετώπισαν την ένοπλη αντίσταση στα ύπουλα πολιτικά τους σχέδια.
Όποιος πολεμάει για την ελευθερία της Νοβορωσίας, πολεμάει για την ελευθερία της Βουλγαρίας και όλων στους οποίου η Ουάσινγκτον έδωσε το ρόλο του παθητικού όπλου για να πετύχει τους δικούς της στόχους, ο βασικός από τους οποίους είναι η επίτευξη του πλανητικού κράτους.
Στο στρατό της Νοβορωσίας μπορεί κανείς να συναντήσει εθελοντές όχι μόνο από τη Σερβία και τη Βουλγαρία, αλλά και από την Ισπανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ