Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Τζόρτζεβιτς: Την Ισπανία προτιμώ για αντίπαλο

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014   9:05:00 π.μ.


Τζόρτζεβιτς: Την Ισπανία προτιμώ για αντίπαλοΟ Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς αποθέωσε τους παίκτες του, δήλωσε πως το «μπάσκετ, κάτι περισσότερο από ένα άθλημα» και θέλει τη ρεβάνς από την Ισπανία στον ημιτελικό
Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς φυσικά και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση της Σερβίας, ωστόσο παραμένει ψύχραιμος γιατί θέλει να βρεθεί στον τελικό με την ομάδα του.
Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Σέρβων ανέφερε, «Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι. Παίξαμε με τρομερή αυτοσυγκέντρωση και αυτό είναι κάτι που μου δίνει δύναμη και ενθουσιασμό για να πάμε ακόμη πιο ψηλά στην Μαδρίτη. Στη Σερβία το μπάσκετ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα άθλημα. Απλά χρειάζεται να έχουμε την ίδια νοοτροπία. Ευχαριστώ τους παίκτες μου από καρδιάς».
Στην ερώτηση για το ποια ομάδα προτιμά στον ημιτελικό ήταν ξεκάθαρος, «Θέλω την Ισπανία. Όταν βρισκόμασταν στην Γρανάδα ακόμη είχα πει στους παίκτες μου πως θα ξαναπαίζουμε με τους Ισπανούς. Αν θες να γίνεις ο καλύτερος πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Δε ξέρω αν θα το καταφέρουμε, αλλά θα είμαστε εκεί για να προσπαθήσουμε».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ