Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Εστιατόριο κάνει έκπτωση σε όσους οπλοφορούν

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014   3:16:00 π.μ.


Εστιατόριο κάνει έκπτωση σε όσους οπλοφορούνΣυνήθως, στις ΗΠΑ κάποιος μπαίνει σε μαγαζιά, χώρους εργασίας και εστιατόρια και βλέπει το σήμα "Απαγορεύονται τα όπλα".
Αυτό όμως δεν ισχύει σε γνωστό εστιατόριο στην πόλη Πορτ Άλλεν της Λουιζιάνα των ΗΠΑ. Το συγκεκριμένο εστιατόριο αντίθετα με την τάση που επικρατεί, ενθαρρύνει τους πελάτες να οπλοφορούν και να δείχνουν το όπλο τους. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προσφέρει έκπτωση  σε όσους το κάνουν.
Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Kevin Cox ξεκίνησε αυτή τη νέα στρατηγική ... μάρκετινγκ πριν από δύο εβδομάδες προκειμένου να προσελκύσει πελάτες τους και να τους βοηθήσει παράλληλα να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα.
"Εάν έχεις όπλο μαζί σου, θα σου κάνω έκπτωση" λέει.
Η έκπτωση είναι 10% και ισχύει στην περίπτωση που αποδείξεις ότι κουβαλάς μαζί σου όπλο στο εστιατόριο. Ο Cox τονίζει ότι η ιδέα αρχικά ξεκίνησε με αστυνομικούς που έφεραν μαζί τους το υπηρεσιακό τους περίστροφο και τώρα επεκτείνεται και στους απλούς πολίτες.
Ο ίδιος μάλιστα σημειώνει ότι νιώθει πιο ασφαλής, γνωρίζοντας ότι οι πελάτες του οπλοφορούν.
"Νομίζω ότι έτσι προστατεύεται και το εστιατόριο. Αποθαρρύνει όσους θέλουν να εισβάλουν μέσα. Εάν πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να έχει όπλο , θα το σκεφτούν διπλά να έρθουν και να ληστέψουν", λέει από την πλευρά του πελάτης του καταστήματος.
Το τηγανητό ψάρι μπορεί να είναι η σπεσιαλιτέ του καταστήματος, ωστόσο η συζήτηση στο εστιατόριο περιστρέφεται γύρω από τα όπλα και ο ιδιοκτήτης ελπίζει ότι όλο και περισσότεροι νομοταγείς πολίτες θα τολμήσουν να έρθουν και επιδείξουν το όπλο τους.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ