Ροη ειδησεων

Σας αρέσει το τσάι; Είστε έτοιμος για την καλύτερη δουλειά στον κόσμο!

Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014   8:15:00 μ.μ.


Σας αρέσει το τσάι; Είστε έτοιμος για την καλύτερη δουλειά στον κόσμο!Πώς θα σας φαινόταν να κάνετε μια δουλειά που θα πληρώνεστε για να ταξιδεύετε σχεδόν  σε όλο τον κόσμο; Αν η ιδέα σας αρέσει δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε μια αίτηση στη βρετανική εταιρεία Tetley, την μεγαλύτερη εταιρεία της χώρας στην πώληση τσαγιού, για να εκπαιδευτείτε ως δοκιμαστής... τσαγιού
Η βρετανική εταιρεία Tetley ιδρύθηκε το 1837 και είναι η μεγαλύτερη στην πώληση τσαγιού στον χώρα. Η εταιρεία προμηθεύεται το αγαπημένο ρόφημα των Βρετανών από διαφορετικές χώρες στον πλανήτη, όπως Σρι Λάνκα, Ινδία, Κίνα, Βιετνάμ και Αργεντινή.
Τώρα ο κολοσσός του τσαγιού αναζητά δύο άτομα που θα εκπαιδεύσει ως γευσιγνώστες τσαγιού για να ταξιδέψουν σχεδόν σε όλο τον κόσμο, να έρθουν σε επαφή με τους προμηθευτές της Tetley και να επιλέξουν τα καλύτερα είδη τσαγιού, δοκιμάζοντας 500 διαφορετικές γεύσεις την ημέρα!
Τα προσόντα των υποψηφίων είναι τα εξής: Να αγαπούν τα ταξίδια, να έχουν γνώσεις για το εμπόριο και τον πολιτισμό, να διαθέτουν αναλυτικές ικανότητες και φυσικά, το πιο σημαντικό...να λατρεύουν το τσάι!
Όσοι επιλεγούν θα αρχίσουν να ταξιδεύουν στην Κένυα, στο Μαλάουι, στην Ινδία, στην Τανζανία και σε πολλές άλλες χώρες, στις οποίες υπάρχουν φυτείες τσαγιού, θα δοκιμάζουν αμέτρητες κούπες από το αγαπημένο τους ρόφημα και θα έρχονται σε επαφή με τους κατά τόπους παραγωγούς. Όσο για την αμοιβή τους, η εταιρεία δεν την έχει δημοσιοποιήσει, αλλά ενημερώνει ότι αυτοί που θα επιλεγούν, θα δοκιμάζουν δωρεάν το τσάι, χωρίς όμως τη συνοδεία μπισκότων!


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ