Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Αμερικανική δωρεά εξοπλισμού στην αστυνομία

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014   7:18:00 π.μ.


Αμερικανική δωρεά εξοπλισμού στην αστυνομία
Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, παρέλαβε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ως δωρεά της Υπηρεσίας U.S. Secret Service, από το Γενικό Προξενείο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο συγκεκριμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της Υπηρεσίας, περιλαμβάνει επτά φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και 10 ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.
Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής παρέστη αντιπροσωπεία του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ, με επικεφαλής τον πρόξενο Robert P.Sanders, ενώ από ελληνικής πλευράς παραβρέθηκαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός.
Το παρών έδωσαν επίσης, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής Στυλιανός Ντελής και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, Αστυνομικός Διευθυντής Θωμάς Φεύγας.
Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Βάιος Χονδρός, ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά αυτή και παρέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της ΕΛ.ΑΣ. στον Γενικό Πρόξενο κ. Sanders, ο οποίος από την πλευρά του επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση των αγαστών σχέσεων και του υψηλού επιπέδου συνεργασίας των δύο χωρών.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ