Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Παναθηναϊκός: Νίκη με ανατροπή απέναντι στον Πλατανιά

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014   8:58:00 π.μ.


Παναθηναϊκός: Νίκη με ανατροπή απέναντι στον Πλατανιά Μετά από δύο διαδοχικές ήττες (Καλλονή, Ντιναμό Μόσχας), ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 3-2 του Πλατανιά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Το ματς άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον Παναθηναϊκό, που μόλις στο 10΄ προηγήθηκε στο σκορ. Από την ασίστ του Δώνη, ο Καρέλης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολιμπά, που επιχειρούσε την έξοδο.
Μόλις τέσσερα λεπτά κράτησε το προβάδισμα η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Σε μία ανύποπτη φάση, η άμυνα του «τριφυλλιού» έδειξε και πάλι τις γνωστές της αδυναμίες και ο Κουλιμπαλί βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει (14').
Με σκοπό να πιέσει και να πετύχει το γρήγορο γκολ μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός, αλλά στην πρώτη του αντεπίθεση ο Πλατανιάς πήρε το προβάδισμα. Σκόρερ ο Τόρες στο 50΄ με κοντινό σουτ, μετά το γύρισμα του Αγκιλέρα και την ολιγωρία των κεντρικών αμυντικών των Πρασίνων.
Η απάντηση του Παναθηναϊκού ήταν άμεση και στο 52΄, από το κόρνερ του Νάνο, ο Ντίνας με σουτ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσια (2-2).
Δέκα λεπτά μετά, ο Μέντες έδωσε έτοιμο γκολ στον Καρέλη, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά η φάση ήταν ως μη γενόμενη, καθώς ο βοηθός Στέλιος Τσολάκης είχε υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον Ολλανδό μέσο των «πρασίνων».
Ο Μέντες καλυπτόταν από 3 αμυντικούς του Πλατανιά, με τους Πράσινους να «φωνάζουν» δικαιολογημένα στον Αρετόπουλο.
Η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στην επανάληψη «επιβραβεύθηκε» στο 69΄. Από το σουτ του Καρέλη η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Πλατανιά, ο Ολιμπά δεν κατάφερε να μπλοκάρει και ο Ζέκα σε άδεια εστία σημείωσε το τελικό 3-2.
Πλατανιάς: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Αζράκ, Αγκιλέρα (68΄ Τετέ), Μενδρινός (80΄ Ναζλίδης), Τσουράκης (76΄ Μιλούνοβιτς), Γκόμες, Τόρες.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Δώνης (57΄ Μέντες), Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Ντίνας, Πέτριτς (75΄ Μπούρμπος), Πράνιτς, Καρέλης (85΄ Κλωναρίδης).


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ