Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Εικόνες-σοκ: Τα παιδιά του ΙΚ ποζάρουν με Καλάσνικοφ και κομμένα κεφάλια

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014   2:30:00 μ.μ.


Εικόνες-σοκ: Τα παιδιά του ΙΚ ποζάρουν με Καλάσνικοφ και κομμένα κεφάλια
Αγόρια που δεν έχουν κλείσει τα δέκα χρόνια ζωής μεγαλώνουν δίπλα από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι την «τέχνη» του θανάτου

Νέες ανησυχητικές εικόνες με παιδία τα οποία κρατούν κομμένα κεφάλια στα χέρια, σαν να είναι παιχνίδια, έρχονται στη δημοσιότητα από το μέτωπο των τζιχαντιστών στη Συρία.
Αγόρια που δεν έχουν κλείσει τα δέκα χρόνια ζωής μεγαλώνουν δίπλα από τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι την «τέχνη» του θανάτου.
Στις παρακάτω εικόνες ένα αγόρι ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ένα Καλάσνικοφ στα χέρια, ενώ ένα άλλο, κρατώντας το κομμένο κεφάλι ενός «άπιστου».
Επίσης, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο απεικονίζονται παιδιά να μαθαίνουν αν πυροβολούν και να σκοτώνουν σε μια από τις «εκπαιδευτικές» κατασκηνώσεις του ΙΚ.
Κι όλα αυτά, ενώ την Πέμπτη είδε το «φως» της δημοσιότητας μια σοκαριστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ένα βρέφος δίπλα σε ένα Καλάσνικοφ, δίπλα σε ένα πιστόλι και αρκετές χειροβομβίδες και ξαπλωμένο επάνω σε μία σημαία του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και του Λιβάνου (ISIS).
Η εικόνα του βρέφους δημοσιεύτηκε στο Twitter με την ετικέτα (hashtag) «#IS»


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ