Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Αντετοκούνμπο: Θα συνεχίσω να παίζω στην Εθνική

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014   4:03:00 μ.μ.


Αντετοκούνμπο: Θα συνεχίσω να παίζω στην ΕθνικήΤι είπε ο νεαρός φόργουορντ για το νέο του ρόλο σαν πόιντ γκαρντ παρά το ύψος του
Του άρεσε και θα το… ξανακάνει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην αμερικανική ιστοσελίδα basketballinsiders.com και δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει να υπηρετεί την Εθνική ομάδα. Επίσης ο 19χρονος άσος των Μπακς μίλησε για το νέο ρόλο που προορίζεται να πάρει από τον Τζέισον Κιντ, αυτόν του πλέι μέικερ.
Αναλυτικά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για:
-την Εθνική: «Νομίζω ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο με βοήθησε. Έπαιξα απέναντι στους καλύτερους από τον υπόλοιπο κόσμο, οπότε ήταν πραγματικά καλή εμπειρία. Σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ δεν χάνεις κάτι, έχεις μόνο να κερδίσεις. Είμαι χαρούμενος που βρέθηκα εκεί και βοήθησα την Ελλάδα να κάνει κάτι. Δεν κάναμε αυτό που περιμέναμε αλλά αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Σίγουρα θα συνεχίσω να παίζω στην Εθνική Ομάδα».
-την πρόθεση του Τζέισον Κιντ να τον χρησιμοποιήσει ως πόιντ γκαρντ: «Δεν θα πω ότι σοκαρίστηκα. Είναι κάτι με το οποίο αισθάνομαι άνετα και θα παίξω όπου θέλει ο κόουτς, ειδικά όταν αυτός που θεωρεί ότι μπορώ να παίξω πόιντ γκαρντ είναι ο κόουτς Κιντ. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να παίξω πόιντ γκαρντ. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και απλά θα ακούσω τον κόουτς».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ