Ροη ειδησεων

Μποφίλιου για Φύσσα: Όσοι έφυγαν ας γίνουν το λάβαρο μιας καθημερινής προσωπικής επανάστασης

Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014   11:21:00 π.μ.


Μποφίλιου για Φύσσα: Όσοι έφυγαν ας γίνουν το λάβαρο μιας καθημερινής προσωπικής επανάστασης
Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Νατάσσα Μποφίλιου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έγραψε:
"Ένα χρόνο πριν δολοφονήθηκε από τους φασίστες ο Παύλος Φύσσας. Δεν είναι ο πρώτος και δυστυχώς δε θα είναι κι ο τελευταίος που πεθαίνει για τις ιδέες του και με ένα όραμα απραγματοποίητο. Όσο κι αν λυπηθούμε, όσο κι αν ντραπούμε, όσο κι αν οργιστούμε, όσο κι αν πενθήσουμε, δε θα γυρίσει πίσω. Μπορούμε όμως να συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε, να ουρλιάζουμε όχι στο φασισμό και να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε.
Δεν επιτρέπεται ποτέ να ξεχνάμε, μέσα σε αυτό το βάλτο που λέγεται, εμείς κι ο κόσμος μας, εκείνους που σήκωσαν και σηκώνουν στην πλάτη τους με τη ζωή τους, τη ζωή μας. Αν στερέψουμε από σθένος, από ήρωες κι από αγώνες είμαστε όλοι τελειωμένοι. Όσοι έφυγαν ας γίνουν το λάβαρο, το καθήκον κι η έμπνευση μιας καθημερινής προσωπικής επανάστασης. Για να σταματήσουμε πια να μετράμε τα χρόνια με το αίμα και τα κορμιά. Κι ίσως να γίνουμε όλοι αδερφοί. Κάποτε."
Νατάσσα
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νατάσσα Μποφίλιου εκφράζει δημόσια την αντίθεσή της με οποιοδήποτε πολιτικό σχηματισμό αφήνει υπόνοιες στήριξης φασιστικών δογμάτων. Συγκεκριμένα, πέρυσι η ίδια είχε έρθει σε ανοιχτή κόντρα με τη Χρυσή Αυγή με μια σειρά από επιθετικές αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό της στο twitter (μεταξύ άλλων, είχε γράψει: "Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία, να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια"), ενώ στη συνέχεια και η ίδια αποκάλυψε πως αντιμετώπισε αντιδράσεις κατά τη διάρκεια των συναυλιών της από οπαδούς της Χρυσής Αυγής.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ