Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Εμπνεύστηκε από το Breaking Bad για να δηλητηριάσει τη μητέρα της

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014   11:18:00 μ.μ.


Εμπνεύστηκε από το Breaking Bad για να δηλητηριάσει τη μητέρα της
Η 37χρονη ήθελε να σκοτώσει την 60χρονη μητέρα της γιατί ήταν «χειριστική και εγωίστρια» και στεκόταν εμπόδιο στο γάμο της

Εμπνευσμένη από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad», στην οποία ο πρωταγωνιστής και καθηγητής χημείας, μεταξύ άλλων, εξοντώνει τους αντιπάλους του χρησιμοποιώντας ρικίνη, μία γυναίκα επιχείρησε να δηλητηριάσει τη μητέρα της με μία ουσία ακόμα πιο τοξική.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian η Κουντάλ Πατέλ που ζει στο Λονδίνο προσπάθησε να δολοφονήσει την 60χρονη μητέρα της, Μίνα, βάζοντας αμπρίνη, μία ουσία που μπορεί να προκαλέσει θάνατο, στο αναψυκτικό της.
Μάλιστα, η 37χρονη της προσέφερε το ρόφημα και κοιτούσε τη μητέρα της να το πίνει, ωστόσο η δόση δεν ήταν αρκετά υψηλή, με αποτέλεσμα η 60χρονη να μην καταλήξει.
Η Πατέλ, λοιπόν, ήταν έτοιμη να κάνει νέα παραγγελία για την τοξική ουσία από το Διαδίκτυο και να πληρώσει με bitcoin όπως έκανε την πρώτη φορά.
Όπως επισημάνει το δημοσίευμα η 37χρονη εμπνεύστηκε από την σειρά Breaking Bad, καθώς ήθελε να εξοντώσει τη μητέρα της, η οποία σύμφωνα με την ίδια ήταν «χειριστική και εγωίστρια» και στεκόταν εμπόδιο στο γάμο της με τον αγαπημένο της.
Η Πατέλ που εργάζεται ως γραφίστρια, συνελήφθη ενώ όπως αναφέρει ο εισαγγελέας μπορεί η οικογένεια να έμοιαζε δεμένη και ευτυχισμένη, όμως, στην πραγματικότητα τα μέλη της διαφωνούσαν έντονα, ενώ υπήρχαν και περιστατικά βίας.
Επισήμανε, δε, πως η υπόθεση έχει λεπτομέρειες τόσο ακραίες που «αν συμπεριλαμβάνονταν σε ταινία του Χόλιγουντ ή του Μπόλιγουντ θα θεωρούνταν υπερβολικά».
Την ίδια στιγμή, δήλωσε πως η 60χρονη χρησιμοποιούσε υβριστικό λεξιλόγιο και ήταν βίαιη απέναντι στην κόρη της, ήταν χειριστική και ήθελε να ελέγχει τις ζωές των παιδιών της, αλλά πρόσθεσε πως δεν της αξίζει να πεθάνει.
Ο εισαγγελέας είπε πως η Κουντάλ σχεδίασε το σατανικό πλάνο για να καταφέρει να παντρευτεί τον σύντροφό της, τον οποίο δεν ενέκρινε η μητέρα της και συμπλήρωσε πως η γυναίκα εμπνεύστηκε από την επιτυχημένη σειρά.
Ωστόσο, η 37χρονη αρνήθηκε ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει τη μητέρα της ή ότι αγόρασε την τοξική ουσία, ενώ η δικαστική υπόθεση συνεχίζεται.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ