Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να πάρουν το iPhone 6 Plus

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014   4:00:00 μ.μ.


Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να πάρουν το iPhone 6 PlusΔεν έχει να κάνει με την «τσιμπημένη» τιμή
Μπορεί να αισθανθούν άβολα με το μεγάλων διαστάσεων κινητό που δεν μπορούν να κρατήσουν άνετα λόγω των μικρότερων χεριών τους
Μια παράξενη άποψη έχει αρχίσει να υπερισχύει σχετικά με το αν οι γυναίκες πρέπει να αποκτήσουν το iPhone 6 Plus. Η άποψη αυτή δεν έχει να κάνει με την ομολογουμένως «τσιμπημένη» τιμή, όπως θα περίμενε κανείς (κυμαίνεται γύρω στα 6.000 δολ. ενώ στο eBay μπορεί να το βρει κανείς από 2.000, ακόμα και από 1.000 ευρώ). Έχει να κάνει με το μέγεθος, καθώς τα 14 εκατοστά του δεν φαντάζουν και πολύ βολικά για το γυναικείο κοινό.
Στην πραγματικότητα το θέμα είναι σοβαρό και μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις της Apple για τη συγκεκριμένη συσκευή. Ας μην ξεχνάμε ότι, πέραν της πρακτικής χρησιμότητας του iPhone και των τεχνικών χαρακτηριστικών του, ο κόσμος μπορεί να το επιλέξει ως fashion statement και αξεσουάρ που να αναδεικνύει το στυλ του. Κι έτσι οι γυναίκες μπορεί να αισθανθούν άβολα με το μεγάλων διαστάσεων κινητό που δεν μπορούν να κρατήσουν άνετα λόγω των μικρότερων χεριών τους, αλλά ούτε και να βολέψουν στις τσέπες του τζιν τους που είναι μικρότερες από αυτές των ανδρών ή στα τσαντάκια τους.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ