Ροη ειδησεων

Kάμπορα: «Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014   9:03:00 π.μ.


Kάμπορα: «Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»Στην ποιότητα του Ολυμπιακού αλλά και στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Βέροια απέναντί του αναφέρθηκε ο Χαβιέ Κάμπορα.
Kάμπορα: «Γνωρίζουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»
Μέγεθος κειμένου
Τελευταία ενημέρωση 19/09/2014, 23:12
Στις αρετές του Ολυμπιακού, με αφορμή τη μεγάλη νίκη στο Champions League απέναντι στην Ατλέτικο, αναφέρθηκε ο Χαβιέ Κάμπορα. Ο επιθετικός της Βέροιας, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο που περιμένει την ομάδα του αλλά και τον ίδιο, στο πλαίσιο της αναμέτρησης απέναντι στους «ερυθρόλευκους» για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:
Για το αν περιμένει να' ρθουν κι άλλα γκολ:
«Ναι, είχα την τύχη να σκοράρω στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν ένα γκολ του οποίο το έψαχνα, ένα γκολ το οποίο το ήθελα πολύ να ξανασκοράρω εδώ στην Ελλάδα, ελπίζω να' ναι το πρώτο απ' τα πολλά επόμενα που μπορούν να' ρθουν».
Για το αν μπορεί να σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό:
«Αυτός είναι ο στόχος, είμαι επιθετικός, άρα σαν επιθετικός πρέπει να θέλω να είμαι κοντά στις φάσεις αρχικά και μετά να τις τελειώνω κιόλας».
Για το αν τρόμαξε με τον Ολυμπιακό που είδε απέναντι στην Ατλέτικο:
«Όχι, δε με τρομάζει κι ούτε προκάλεσε σε μένα κάποια ιδιαίτερη έκπληξη η χθεσινή απόδοση του Ολυμπιακού. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιος είναι ο Ολυμπιακός, εγώ πέρυσι είδα κι αρκετά παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έκανε μια πολύ καλή χρονιά πέρυσι, επομένως δεν υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να με ξαφνιάσει. Έχουμε πλήρη επίγνωση με ποια ομάδα έχουμε να παίξουμε, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή και σαν ομάδα συνολικά, αλλά και σ' ατομικό επίπεδο».
Για το τι πρέπει να προσέξει η Βέροια και τι παιχνίδι πρέπει να κάνει:
«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ένα πάρα πολύ συγκεντρωμένο παιχνίδι, πρέπει να' χουμε απόλυτη συγκέντρωση, προσοχή και εγρήγορση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κι από εκεί και πέρα να προσπαθήσουμε να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι σε όλες τις γραμμές, να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε το δικό μας το παιχνίδι, τον δικό μας τον ρυθμό και μ' αυτόν τον τρόπο να προσπαθήσουμε να φέρουμε βαθμό ή βαθμούς πίσω».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ