Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Mεξικό: Τύφλωσε τον γιο της στο όνομα του Σατανά!

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014   2:27:00 μ.μ.

Ένα ανατριχιαστικό περιστατικό με θύμα ένα 5χρονο αγόρι είχε συγκλονίσει το Μεξικό το 2012. Ο Φερνάντο Κάλεμπ Αλβαράδο Ρίος, όπως είναι το πλήρες όνομα του μικρού αγοριού, έχασε τα μάτια του, όχι σε κάποιο ατύχημα, αλλά από την ίδια του τη μητέρα, η οποία μαζί με κάποια ακόμα μέλη της οικογένειας, πραγματοποιούσαν τελετή προς τιμήν του σατανά, με σκοπό όπως δήλωσαν να τους προστατέψει από έναν ενδεχόμενο φονικό σεισμό.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, στην οποία συμμετείχαν ακόμα ο παππούς, η γιαγιά, η θεία και δύο θείοι του μικρού, η μητέρα του ζητούσε επιμόνως από το μικρό Φερνάντο να κλείσει τα μάτια του ως ένδειξη σεβασμού προς το Σατανά, ενώ η υπόλοιπη οικογένεια χόρευε σε έναν κύκλο, καλώντας τον εωσφόρο να αποκαλυφθεί.

Το μικρό αγόρι φοβήθηκε πολύ και παράκουσε τη μητέρα του, με αποτέλεσμα η τελευταία να του ορμήξει και να του βγάλει κυριολεκτικά τα μάτια με ένα κουτάλι.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει. Αυτό που αντίκρισαν ήταν το μικρό αγόρι να σφαδάζει από τους πόνους.

Δυο χρόνια μετά το εν λόγω περιστατικό(συνέβη το Μάϊο του 2012), όλοι οι συγγενείς καταδικάστηκαν σε 30 χρόνια φυλάκιση, ενώ στο Φερνάντο μετά από χειρουργική επέμβαση προστέθηκαν γυάλινα μάτια.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ