Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Mitroglou is back in business»: Τρελάθηκαν και οι Άγγλοι με τον Ολυμπιακό

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014   11:15:00 π.μ.


«Mitroglou is back in business»: Τρελάθηκαν και οι Άγγλοι με τον ΟλυμπιακόΜάγεψε την ποδοσφαιρική Ευρώπη ο σέντερ φορ που στην Premier League θεωρούνταν «Άγγλος Ασθενής» 
Εκτός από τους ερυθρόλευκους οπαδούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» που τρέλαθηκαν με την απόδοση των παιχτών του Μίτσελ και τα γκολ της νίκης του Ολυμπιακού επί της Ατλέτικο, τρελαμένοι αποδείχθηκαν και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που μετέδιδαν το παιχνίδι.
Και πώς δεν θα μπορούσαν να είναι άλλωστε αφού οι ερυθρόλευκοι υποχρέωσαν σε ήττα την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ σκοράροντας σε βάρος της τρια γκολ, όσα δηλαδή δεν δέχθηκε ποτέ κατά την περσινή σεζόν η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.
Ειδικά ο άγγλος δημοσιογράφος που μετέδιδε το παιχνίδι εκστασιάστηκε με το γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος άλλωστε είναι γνωστός στο «μεγάλο νησί» μετά την μεταγραφή του στη Φούλαμ. «Mitroglou is back in business» ακούγεται να λέει ο ενθουσιασμένος σπίκερ συμπληρώνοντας πως ο «πιστολέρο» επέστρεψε στην ομάδα στην οποία «έφτιαξε το όνομά του».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ