Ροη ειδησεων

Κατασκευαστικό πρόβλημα σε συσκευές της Samsung

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014   2:06:00 μ.μ.


Κατασκευαστικό πρόβλημα σε συσκευές της SamsungΑναρωτιέμαι τι γίνεται με τις νέες συσκευές κινητής τηλεφωνίας που παρουσιάζουν οι κολοσσοί - εταιρίες που στο τέλος έχουν πρόβλημα, είτε αυτό είναι κατασκευαστικό είτε λογισμικό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, μετά την Apple και την ευλυγισία του iphone 6, τώρα έχει σειρά και το Samsung Galaxy Note4.
Αναφορές κάνουν λόγο για κενό μεταξύ της οθόνης και του σασί.
Η Samsung αποφάσισε να λανσάρει νωρίτερα απ' ό,τι είχε προγραμματιστεί το Galaxy Note 4 στη Νότια Κορέα και Κίνα για να προλάβει την έλευση των iPhone 6 και 6 Plus.
Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λέει σοφά ο λαός μας και έτσι η συσκευή έχει συγκεντρώσει αρνητικές κριτικές από τους χρήστες, μιας και υπάρχει ένα σημαντικό κενό μεταξύ της οθόνης της συσκευής και του σασί.
Σύμφωνα με τις φωτογραφίες το κενό αυτό είναι τόσο μεγάλο που μπορεί να χωρέσει μια επαγγελματική κάρτα. Το χειρότερο είναι πως σε βάθος ημερών το κενό αυτό γίνεται αποδέκτης σκόνης ή ακόμη και υγρασίας, ενώ σταγόνες νερού που μπορούν να επηρεάσουν τη λειτουργία της συσκευής.
Η Samsung αναγνώρισε το λάθος της άμεσα και έτσι υπάρχει η πιθανότητα να προβούν στις απαραίτητες διορθώσεις στο σχεδιασμό της συσκευής πριν αυτή κάνει την εμφάνιση της στην Ευρώπη και στην Αμερική.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ