Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Aποκάλυψη βομβα: Η νέα τάξη πραγμάτων εισχωρεί μέσα στο σώμα σου...

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014   4:05:00 μ.μ.


Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, η ανθρωπότητα πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πλήρη σκλαβιά.
  Και αυτό γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιό της που δεν είναι από τον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπου και την υποδούλωσή του σε ένα Παγκοσμιοποιημένο Σύστημα…

Μέσω της τεχνολογίας λοιπόν η Νέα Τάξη Πραγμάτων προχωρά στην κατάληψη του σώματος ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να ελέγχει τους πάντες και τον κάθε άνθρωπο χωριστά. Το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο ονομάζεται «το επόμενο μεγάλο σύνορο»… Το HELLASFORCE σας παρουσιάζει βήμα βήμα τους τρόπους με τους οποίους θα το επιτύχει αυτό…

2. Θεραπευτικά τσιπάκια

Αυτή τη στιγμή, οι ασθενείς χρησιμοποιούν εμφυτεύματα, τα οποία συνδέονται άμεσα με συγκεκριμένες εφαρμογές στα smartphones για την παρακολούθηση και τη θεραπεία ασθενειών.

Ένα νέο βιονικό πάγκρεας που δοκιμάζεται στο Πανεπιστήμιο της Βοστόνης, για παράδειγμα, έχει ένα μικροσκοπικό αισθητήρα σε μία εμφυτεύσιμη βελόνα, ο οποίος στέλνει απευθείας τα δεδομένα σε εφαρμογή του smartphone για την παρακολούθηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα των διαβητικών.

Επιστήμονες στο Λονδίνο αναπτύσσουν μία κάψουλα, η οποία αφού θα καταπίνεται από τους παχύσαρκους ασθενείς, θα ελέγχει τα επίπεδα λίπους στο σώμα τους.

Δεκάδες άλλες παθήσεις, από καρδιολογικά προβλήματα μέχρι και το άγχος, αναμένεται σύντομα να προστεθούν στη λίστα των νοσημάτων που θα ελέγχονται/θεραπεύονται μέσω των εφαρμογών των smartphones.

Πάθατε σοκ… Καλύτερα να αρχίσετε να το συνηθίζετε γιατί σύντομα θα δείτε την εφαρμογή όλων αυτών… Και δεν είναι το μοναδικό τεχνολογικό εμφύτευμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων που τρομάζει… Παραμείνετε συντονισμένοι στο HELLASFORCE για τη συνέχεια…

hellasforce.com
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ