Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Αυστραλός επέστρεψε από διακοπές με μια αράχνη μέσα στο ... (BINTEO)

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014   8:05:00 μ.μ.



Τι παράξενο περίμενε έναν Αυστραλό που επέστρεψε μετά τις διακοπές του; Πού βρέθηκε αράχνη;

Μία αράχνη αφαιρέθηκε από το στομάχι ενός 21χρονου Αυστραλού, αφού πρώτα κατόρθωσε να επιζήσει μέσα στο σώμα του για…τρεις ημέρες.
Οι διακοπές του Ντίλαν Τόμας Μάξουελ στο Μπαλί της Ινδονησίας μάλλον δεν ήταν όπως τις περίμενε.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία μικροσκοπική αράχνη ( όχι αυτή που προκαλεί σκληρή στύση πέους) κατάφερε να τρυπώσει κάτω από το δέρμα του άνδρα, μέσα από μια ουλή, «ταξιδεύοντας» από το ύψος του αφαλού του μέχρι το στήθος του, αφήνοντας ένα κόκκινο σημάδι κατά μήκος της διαδρομής της.

Χωρίς να έχει αντιληφθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και ενώ ήταν ακόμα στο Μπαλί, ο 21χρονος Αυστραλός επισκέφθηκε ένα τοπικό ιατρικό κέντρο, όπου του χορηγήθηκε φάρμακο κατά των τσιμπημάτων από έντομα, καθώς θεωρήθηκε ότι το σημάδι που εμφάνισε στο σώμα του ήταν αποτέλεσμα κάποιας αλλεργικής αντίδρασης.

Ωστόσο, κι ενώ είχαν περάσει τρεις ημέρες, ο νεαρός Αυστραλός κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς το σημάδι πάνω από το στομάχι του συνέχισε να μεγαλώνει, με το μήκος του να διπλασιάζεται.

Ο Ντίλαν επέστρεψε στο ιατρικό κέντρο για να επισκεφθεί δερματολόγο, με τον γιατρό να διαπιστώνει έκπληκτος ότι μία τροπική αράχνη είχε κάνει τη φωλιά της κάτω από την επιφάνεια του δέρματος του νεαρού Αυστραλού.

«Μετά από εξετάσεις και αφού έβαλαν διάφορα πράγματα μέσα στο στομάχι μου, τελικά οι γιατροί ανακάλυψαν ότι μία τροπική αράχνη ζούσε στο σώμα μου τις τελευταίες τρεις ημέρες», έγραψε ο Ντίλαν στη σελίδα του στο Facebook.

Αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αυστραλία στην αρχή της εβδομάδας, οι γιατροί κατόρθωσαν να αφαιρέσουν τον απρόσκλητο επισκέπτη από το σώμα του Ντίλαν, με χειρουργική επέμβαση.

«Κατάφεραν να τραβήξουν την αράχνη από τον αφαλό μου, την έβαλαν σε ένα βάζο και την πήραν μακριά», ανέφερε στα τοπικά μέσα ο Ντίλαν, ο οποίος μετά από αυτήν την περιπέτεια απέκτησε το παρατσούκλι… «Spiderman».

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ