Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Δημοσιογράφος, παντός καιρού

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014   10:46:00 μ.μ.

Από τις επαναστατικές παρυφές των κατεχόμενων της ΕΡΤ στον Υμηττό, στη λίστα με τους δημοσιογράφους προς πρόσληψη στη ΝΕΡΙΤ.

Οι αλλαγές των εποχών στο δαιδαλώδες αφήγημα που συνιστά η μετάβαση από το κλείσιμο της ΕΡΤ, στο «μόρφωμα» της ΔΤ και από κει στη ΝΕΡΙΤ, ουδόλως επηρέασαν τον Προκόπη Δούκα.

Πρώτος στον αγώνα κατά του κλεισίματος της ΕΡΤ – το κατήγγειλε τότε με πύρινο άρθρο του – πέρασε με χαρακτηριστική άνεση και τριπλό τόλουπ – κοινώς κωλοτούμπα – στην ομάδα δημοσιογράφων, που τον Αύγουστο του 2013 στελέχωσαν τη ΔΤ, εκφωνώντας μάλιστα τότε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Και τώρα διαβαίνει άλλον έναν Ρουβίκωνα: αυτόν του επιεικώς «θολού» διαγωνισμού προσλήψεων για θέσεις αορίστου χρόνου, στη ΝΕΡΙΤ.

Φροντίζοντας να διατηρεί καλές σχέσεις με όλες τις διοικήσεις που πέρασαν από τον 4ο όροφο του Ραδιομεγάρου, ο Προκόπης Καθαροσπόρης, όπως είναι το πραγματικό του επώνυμο – το «Δούκας» είναι το καλλιτεχνικό – επιβεβαίωσε τη φήμη του δημοσιογράφου… παντός παιρού, εξασφαλίζοντας μια θέση ανάμεσα στους «59», με ειδικότητα τη σύνταξη και την παραγωγή ειδήσεων και εκπομπών…
nonews-news.blogspot.gr/
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ