Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Τρέχει» τη μήνυση σε Μαρινάκη!

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014   8:56:00 μ.μ.


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάνει πράξη τα λόγια του και έδωσε εντολή στο νομικό του επιτελείο για την κατάθεση μήνυσης κατά του προέδρου του Ολυμπιακού...

Στην ανακοίνωση - δήλωσή του (με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην Σούπερ Λίγκα) ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει πως για όλα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού για τον ίδιο θα καλούνταν να απολογηθεί στη δικαιοσύνη αφού θα προχωρούσε σε μήνυση σε βάρος του.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για να γίνει πράξη ο λόγος του αφεντικού της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έπειτα από αρκετά ραντεβού που είχε με το νομικό του επιτελείο, απαίτησε, την επίσπευση της διαδικασίας κατάθεσης μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση σχετικά με όσα υποστήριξε ότι γνωρίζει ο Μαρινάκης για την υπόθεση της επίθεσης στον Ζωγράφο (παρά το γεγονός ότι ο τελευταίος στην κατάθεσή του στην αθλητική βία είπε εντελώς διαφορετικά πράγματα απ' όσα υποστήριξε δημόσια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού).

Ο Μελισσανίδης έχει καταστήσει σαφές σε και προς όλους ότι δεν πρόκειται να κάνει ούτε μισό βήμα σ' αυτή την υπόθεση, αντιθέτως, τονίζει και επισημαίνει την επιθυμία του να... τραβήξει αυτό το θέμα έως τα άκρα!

Θυμίζουμε πως στις 14/11 και στη δήλωση - απάντηση του Μελισσανίδη σε όσα υποστήριξε ο Μαρινάκης η κατάληξη υπογράμμιζε την απόφαση του αφεντικού της ΑΕΚ να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου του Ολυμπιακού τον οποίο χαρακτήριζε συκοφάντη:

«Την απάντηση στον συκοφάντη θα δώσουν τα Αρμόδια Ελληνικά Δικαστήρια»!

gazzetta.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ