Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η Αντζελίνα Τζολί στην πολιτική;

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014   10:56:00 μ.μ.


Η σύζυγος του ηθοποιού Μπραντ Πιτ που είναι επίσης Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) δήλωσε ότι το έργο που προσφέρει σε ανθρωπιστικό επίπεδο την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι η ενασχόληση με την πολιτική είναι μια επιλογή που πρέπει να εξετάσει.

«Διότι εάν θέλεις να φέρεις μια ακραία αλλαγή, τότε αναλαμβάνεις μία ευθύνη» είπε στο περιοδικό, σύμφωνα με τα αποσπάσματα από μία συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε σήμερα στη διαδικτυακή έκδοση του Βάνιτι Φέαρ.

«Αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω σε ποιο ρόλο θα ήμουν περισσότερο χρήσιμη. Έχω επίγνωση του τι κάνω για να βγάλω τα προς το ζην και ότι αυτό (θα μπορούσε) να το καταστήσει λιγότερο πιθανόν».

Στην ερώτηση εάν φαντάζεται τον εαυτό της στην πολιτική, τη διπλωματία ή τις δημόσιες υπηρεσίες, απάντησε: «είμαι ανοικτή».

Όταν η συζήτηση επικεντρώθηκε στη νέα της ταινία, η 39χρονη Τζολί ξέσπασε σε κλάματα καθώς περιέγραφε την φιλία της με τον Τζαμπερίνι. Η ίδια έδειξε στον πρώην αθλητή των Ολυμπιακών Αγώνων και ήρωα πολέμου μια πρώτη κόπια της ταινίας προτού εκείνος αποβιώσει σε ηλικία 97 ετών.

«Ήταν μια πολύ συγκινητική εμπειρία» τόνισε η Τζολί «το να βλέπεις κάποιον να παρακολουθεί την ζωή του».

Η ηθοποιός μίλησε επιπλέον για τα συναισθήματά της για το γάμο έπειτα μάλιστα από την απρόσμενη γαμήλια τελετή που πραγματοποίησε τον Αύγουστο με τον Μπραντ Πιτ. «Νιώθεις διαφορετικά» είπε. «Νιώθεις όμορφα» τόνισε η ίδια. Αποκάλυψε εξάλλου ότι τα 6 της παιδιά έγραψαν τους γαμήλιους όρκους του ζευγαριού.

«Δεν περιμένουν από εμάς να μην τσακωνόμαστε ποτέ, αλλά μας έβαλαν να υποσχεθούμε ότι πάντα θα λέμε "συγγνώμη" στην περίπτωση που τσακωνόμαστε. Μας ρώτησαν: Θα το κάνετε; Και εμείς απαντήσαμε: Θα το κάνουμε!».


Real News
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ