Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Δείτε βίντεο: Η Ελεονώρα Μελέτη στην ... πιάτσα και μετά pole dancing!

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014   3:51:00 μ.μ.



«Κάνουμε # τη λέξη “νύχτα” αλλά την εξετάζουμε από την οπτική όλων εκείνων που ζουν και πράττουν, όταν ο ήλιος πέφτει», έγραφε λίγες ώρες πριν την προβολή της εκπομπής

Έβαλε ένα εφαρμοστό πολύχρωμο φόρεμα, φόρεσε ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες, βάφτηκε έντονα και φόρεσε μαύρη περούκα... Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη η οποία μπήκε για τα καλά στα άδυτα της νύχτας για τις ανάγκες της εκπομπής της.



Η παρουσιάστρια ανατρεπτική και όπως σίγουρα δεν την έχουμε ξαναδεί για τις ανάγκες του #Hashtag» μεταμφιέστηκε σε πόρνη και χόρεψε pole dancing σε στριπτιζάδικο. Στην ίδια εκπομπή πήγε επίσης στο Αστεροσκοπείο, σε μια κλινική ύπνου, συνομίλησε με έναν υπάλληλο της Διεύθυνσης καθαριότητας του Δήμου Αθηνών και έναν φούρναρη.

Πάντως η Ελεονώρα που ξέρει να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού της ψηλά είχε γράψει στο blog της #Hashtaglive: «Κάνουμε # τη λέξη “νύχτα” αλλά την εξετάζουμε από την οπτική όλων εκείνων που ζουν και πράττουν, όταν ο ήλιος πέφτει. Ανθρώπινες ιστορίες που αγγίζουν, προβληματίζουν και συγκινούν. Η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη, 13 Νοέμβρη στις 23:30, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και το #Hashtaglive».

Δείτε απόσπασμα από την χθεσινοβραδινή της εκπομπή






 protothema.gr

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ