Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Tα διαπλεκόμενα της Εκκλησίας, ο Γαβριήλ κι ο Σαμαράς!

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014   12:40:00 μ.μ.

Έκπληξη προκάλεσε σε πολιτικούς και εκκλησιαστικούς κύκλους η παρουσία του πρωθυπουργού,κ. Αντώνη Σαμαρά,  μαζί με κορυφαίους υπουργούς της κυβέρνησης, κ. Δένδια, Λοβέρδο, Αθανασίου στην χθεσινή ενθρόνιση του μητροπολίτη Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

Μία ενθρόνιση Ιεράρχη με τόσους πολιτικούς να κοντοστέκονται αναζητώντας ρόλο....δεν συνηθίζεται και ούτε το έχουμε ξαναδεί.Και μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς είναι και στη Στοά!
Μέσα στο πλήθος...ήταν κι ένας  ισχυρός παράγοντας που προώθησε   το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο  ουσιαστικά  ...ράβει τα στόματα Ιεραρχών και Ιεροκηρύκων.Πρόκειται για Σταύρο Ψυχάρη που διαπλέκεται άμεσα με την ελίτ της εκκλησίας!!!

Ο Γαβριήλ αποδείχτηκε ότι είναι ένας ισχυρός Ιεράρχης και ένας άνθρωπος του Ιερώνυμου που σε συνεργασία  με  τους  πολιτικούς άρχοντες του τόπου ξεπουλάει την Εκκλησία και εξυπηρετεί σκοτεινά συμφέροντα....
Ο όρος ταπείνωση χάθηκε από ττέτοιουείδος τελετές; Θέλουμεν να πιστεύουμε  πως όχι. Αλλά αυτές οι εικόνες μάλλον μας επιβεβαιώνουν.
Ανάστατος ο κόσμος της Εκκλησίας από αυτές τις εικόνες που επιαβεβαιώνουν ότι ο νεαρός Ιεράρχης χρησιμοποιεί την Εκκλησία για προσωπικό του όφελος, όπως λένε Ιεράρχες στο e-pressroom!!!!







ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ