Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

ISIS: "Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη σας, θα σπάσουμε τους σταυρούς σας και θα αιχμαλωτίσουμε τις γυναίκες σας"

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014   2:43:00 μ.μ.

Μια έντυπη έκδοση που εκδόθηκε από τους τζιχαντιστές της ISIS φιλοξενεί μια δήλωση του Μοχάμεντ αλ-Αντνάνι, εκπροσώπου του ISIS: "Θα κατακτήσουμε τη Ρώμη σας, θα σπάσουμε τους σταυρούς σας και θα αιχμαλωτίσουμε τις γυναίκες σας", που απευθύνεται σε αυτούς που δεν ασπάζονται το Ισλάμ. Αλλού, στο τεύχος του περιοδικού Dabiq αναφέρεται πως:

"Οι αιχμάλωτες οικογένειες Γιαζίντι, πωλούνται πλέον ως σκλάβοι από στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους" συμπληρώνοντας πως: "οι γυναίκες και τα παιδιά μοιράζονται σύμφωνα με τη Σαρία (Ισλαμικό νόμο) μεταξύ των πολεμιστών που έλαβαν μέρος στις επιχειρήσεις στα βουνά Σιντζάρ".

Όλα αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν δηλώσεις γυναικών της φυλής των Γιαζίντι, που δραπέτευσαν, οι οποίες ισχυρίζονται πως αναγκάστηκαν να παντρευτούν στρατιώτες του ISIS στο Ιράκ και τη Συρία, αφού πρώτα κρατούνταν σε πρόχειρες φυλακές μαζί με παιδιά στις παραπάνω περιοχές.

Ένα έφηβο κορίτσι ανέφερε στο Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, πως ένας τζιχαντιστής την αγόρασε για 1.000 δολάρια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ