Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ένα απρόσμενο μυστικό για λαμπερά, υπέροχα μαλλιά!

Τρίτη 8 Απριλίου 2014   7:18:00 μ.μ.


Ένα απρόσμενο μυστικό για λαμπερά, υπέροχα μαλλιά!
Για να αποκτήσουντη λάμψη που επιθυμείς τα μαλλιά σου έχεις δοκιμάσει τα πάντα: δυνατά conditioner, σπρέι για λάμψη, λάδια, σέρουμ, μάσκες και κάθε είδους θεραπεία.

Τα περισσότερα από αυτά σου πρόσφεραν μία προσωρινή λάμψη. Δες τι πρέπει να κάνεις για να καταπολεμήσεις το πρόβλημα από τη ρίζα του.
Όλα ξεκινούν από το κρανίο σου.
Αυτό είναι η βάση για υγιή μαλλιά. Υπάρχουν χιλιάδες θύλακες στο κεφάλι σου και ο καθένας έχει μία τρίχα που μεγαλώνει από μέσα του με το δικό της αίμα και ό,τι χρειάζεται για να μένει προστατευμένη.
Το να κρατάς σε ισορροπία τα φυσικά έλαια του κρανίου σου θα έχει σαν αποτέλεσμα το υγιές μεγάλωμα των μαλλιών σου και την καλύτερη κυκλοφορία στους θύλακες του κεφαλιού σου. Με λίγα λόγια είναι σαν να έχεις έναν υγιή κήπο.
Όταν το χώμα είναι σκληρό και ξηρό, τίποτα δε φυτρώνει. Όταν όμως είναι μαλακό και ενυδατωμένο όπως πρέπει με όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται, όλα μεγαλώνουν τέλεια.
Παρόλο που μέχρι πρόσφατα υπήρχαν σχετικά προϊόντα (που κάνουν μασάζ και απολέπιση στο κρανίο για να αποτρέπεται το πέσιμο των μαλλιών) μόνο για τους άντρες, τώρα έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν παρόμοια προϊόντα και για τις γυναίκες.
Το κρανίο είναι η επέκταση του δέρματός μας. Αυτό σημαίνει πως χρειάζεται και αυτό ενυδάτωση, πλύσιμο και απολέπιση.
Φρόντισε λοιπόν να κάνεις μασάζ στο κεφάλι σου τουλάχιστον 1-2 φορές την εβδομάδα και να χτενίζεις τα μαλλιά σου ξεκινώντας από το κρανίο σου καθώς με αυτόν τον τρόπο δε θα αποτρέψεις μόνο το χάσιμο των μαλλιών σου (που μπορεί να συμβεί και σε σένα) αλλά θα κάνεις τα μαλλιά σου πιο λαμπερά. Θα αποκτήσουν μία λάμψη που θα είναι μόνιμη καθώς θα προέρχεται από το εσωτερικό της τρίχας. 


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ