Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Iσοπαλία για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014   7:16:00 π.μ.


Iσοπαλία για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ΜπάγερνΣτη δεδομένη κλάση και την ανωτερότητα της Μπάγερν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιπαρέταξε δύναμη και πάθος.
Ετσι, προέκυψε ισοπαλία (1-1), ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δίνει το προβάδισμα στη Μπάγερν εν όψει της ρεβάνς του Μονάχου σε μια εβδομάδα για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι στο παιχνίδι στην έδρα της Μπάγερν, ο Γκουαρντιόλα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Σβαϊνστάιγκερ. Ο διεθνής γερμανός μέσος αποβλήθηκε στο 90' με δεύτερη κάρτα και ήταν μια απόφαση αυστηρή για τη μονομαχία με τον Ρούνι.
Η Μάντσεστερ είχε πάθος, έδειξε καλύτερο σύνολο σε σύγκριση με την κακή σεζόν στην Αγγλία και πήρε ένα αποτέλεσμα που την κρατά ζωντανή για τη ρεβάνς. Αλλά είπαμε, η Μπάγερν θα έχει τον πρώτο λόγο. Στο 30' ο Ρόμπεν εξαπέλυσε ωραίο σουτ, αλλά ο Ντε Χέα έδιωξε με ωραία απόκρουση τη μπάλλα σε κόρνερ.
Η Γιουνάιτεντ έχασε σημαντική ευκαιρία στο 39' όταν ο Γουέλμπεκ βγήκε τετ-α-τετ με τον Νόιερ, ωστόσο ο άγγλος επιθετικός τα ... έχασε και δεν ήρθε το γκολ. Στο 57' ωραίο κόρνερ του Ρούνι, κεφαλιά ο Βίντιτς και 1-0 για τους γηπεδούχους.
Το 1-1 διαμορφώθηκε στο 67' όταν άλλαξαν γρήγορα πάσες οι Ρόμπεν, Ραφίνια, Μάντζουκιτς και με αστραπιαίο σουτ ο Σβαϊνστάιγκερ ισοφάρισε για την ομάδα του Γκουαρντιόλα.
Διαιτητής: Καρβάγιο (Ισπανία).
Κόκκινη: Σβαϊνστάιγκερ (στο 90' με δεύτερη κίτρινη κάρτα).
Κίτρινες: Βαλέντσια,  Μάντζουκιτς, Μαρτίνες.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Μπίτνερ (74' Γιανγκ), Κάρικ, Βαλέντσια, Φελαϊνί, Γκιγκς(46' Καγκάβα), Ρούνι, Γουέλμπεκ(84' Ερνάντες).
Μπάγερν: Νόιερ, Ραφίνια, Αλάμπα, Λαμ, Μπόατενγκ, Μίλερ(62' Μάντζουκιτς), Ριμπερί, Μαρτίνες, Ρόμπεν, Σβαϊνστάιγκερ, Κρος(74' Γκέτσε).


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ