Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ο Μεντβέντεφ συζήτησε με τον Πούτιν την κατάσταση με πρόσφυγες από την Ουκρανία

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014   8:15:00 μ.μ.


Ο Μεντβέντεφ συζήτησε με τον Πούτιν την κατάσταση με πρόσφυγες από την Ουκρανία
Ο Πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ συζήτησε με τον Πρόεδρο Βλαδίμιρ Πούτιν την κατάσταση που δημιουργήθηκε με μεγάλο αριθμό προσφύγων από την Ουκρανία, μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI.

"Όσον αφορά στη βοήθεια στους πρόσφυγες και την παροχή της ανθρωπιστικής βοήθειας στους κατοίκους της Ουκρανίας οι οποίοι προσωρινά διαμένουν στο έδαφος της χώρας μας, ήδη στη σύσκεψη της κυβέρνησης έχω δώσει μια σχετική εντολή στα μέλη της κυβέρνησης, στους κυβερνήτες, η εργασία διεξάγεται, από το πρωί σήμερα το συζήτησα με τον Πρόεδρο ", ανέφερε ο Μεντβέντεφ στη σύσκεψη με τους Αντιπροέδρους της κυβέρνησης στο Γκόρκι. Παρακάλεσε να ελέγχεται το θέμα αυτό, μεταξύ άλλων, και την Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Όλγα Γκοροντέτς.
Ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε ότι ήδη έχει αναθέσει στον Ίγκορ Σουβάλοφ και στον Ντμίτρι Κόζακ "την παροχή οποιαδήποτε αναγκαίας βοήθειας στην επίλυση όλων των θεμάτων ανθρωπιστικού χαρακτήρα ". "Για άλλη μία φορά υπογραμμίζω, εάν ζητηθεί η επίλυση των οικονομικών θεμάτων, θα επιστρέψουμε στο θέμα αυτό ", είπε ο Πρωθυπουργός.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ