Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Θύμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των εντολοδόχων της η παιδεία στην Ελλάδα

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014   8:54:00 μ.μ.


Θύμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των εντολοδόχων της η παιδεία στην ΕλλάδαΣε άκρως χαμηλά επίπεδα κατέληξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τους μαθητές Α’ Λυκείου, καθώς λόγω της εφαρμογής της περίφημης Τράπεζας Θεμάτων, ενός ακόμα πολλά «υποσχόμενου» θεσμού, το 40% μένουν μεταξεταστέοι.
 Την ίδια ώρα χιλιάδες τελειόφοιτοι αγωνιούν για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια, όπου φαντάζονται ότι θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για την υλοποίηση των επαγγελματικών τους ονείρων…ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που θα εξασφαλίσουν είναι 4 χρόνια-όσο θα διαρκέσει και η φοίτησή τους δηλαδή- παραμονής στη χώρα, πριν αναγκαστούν να μεταναστεύσουν για να βρουν μια δουλειά…
Στην Ελλάδα, οι μαθητές είναι τα μεγαλύτερα θύματα των κατά καιρούς πειραματισμών που διεξάγονται στο όνομα της Παιδείας αλλά και των δήθεν μεταρρυθμίσεων που είναι αναγκαίες –ειδικά σήμερα- για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Τα μαθητικά χρόνια θα έπρεπε να είναι μια περίοδος, όπου τα παιδιά θα υποκινούνταν να αναπτύξουν τις ικανότητες και τα ταλέντα τους, ενώ παράλληλα θα εφοδιάζονταν με τις απαραίτητες γνώσεις και θα διδάσκονταν αξίες και ιδεώδη.
Αντιθέτως, οι Έλληνες μαθητές περνάνε χρόνια ολόκληρα στα θρανία…για το τίποτα. Η ελληνική ιστορία, οι διαχρονικές αξίες του ελληνισμού, η αγάπη για την πατρίδα και την Ορθοδοξία έχουν εξοριστεί από τη «διδακτέα ύλη» εδώ και χρόνια, χάρη στις Ρεπούσηδες και άλλους προδότες-δήθεν εκπαιδευτικούς που με δόλιους τρόπους εμποτίζουν τα νεανικά μυαλά με αδιαφορία, αμφισβήτηση των πατρογονικών μας ιδεωδών και ακόμα χειρότερα με μίσος.
Όλοι αυτοί δεν είναι παρά εντολοδόχοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η οποία γνωρίζει πολύ καλά πως για να καταφέρει να αφανίσει την Ελλάδα, πρέπει πρώτα από όλα να καταστρέψει τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής κοινωνίας: την παιδεία, την οικογένεια, την πατρίδα και τη θρησκεία.
Στο επίκεντρο όμως τοποθετούν την παιδεία, γιατί με την «άλωσή» της θα υλοποιηθεί πιο γρήγορα ο σκοπός τους. Αποκοιμίζουν τα παιδιά στα σχολεία, τα φορτώνουν με άχρηστες έγνοιες, με φροντιστήρια, με γνώσεις χωρίς υπόβαθρο ενώ στην πραγματικότητα τα προετοιμάζουν να γίνουν πειθήνια όργανα, έτοιμα να δεχθούν και να υποταχθούν σε γενικευμένη καταστολή.
Εσκεμμένα τα αφήνουν να ακολουθούν σκοτεινά μονοπάτια, ενώ φροντίζουν διαρκώς να τα «βομβαρδίζουν» με ψεύτικες ανάγκες, ψεύτικα όνειρα, λανθασμένα πρότυπα και αξίες για να τα ελέγχουν πιο εύκολα.
Τα διδάσκουν ότι ο Θεός είναι νεκρός και ότι η Αλήθεια και η Δικαιοσύνη είναι καθαρά υποκειμενικά θέματα, απλά για να κάνουν πιο εύπεπτη την υποδούλωσή τους.
Η επιλογή του Λοβέρδου για το συγκεκριμένο υπουργείο αποδεικνύει πώς οι Νεοταξίτες απλά συνεχίζουν το project καταστροφής της ελληνικής παιδείας. Με τα «κατάλληλα εργαλεία» μάλιστα, όπως ο συγκεκριμένος, ο οποίος διαχρονικά έχει εκτελέσει πολλές δύσκολες αποστολές, όπως π.χ. η διάλυση της υγείας, ευελπιστούν να καταφέρουν το τελειωτικό χτύπημα.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ