Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Μέρκελ: Στοιχηματίζω στο θρίαμβο της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014   7:06:00 μ.μ.


Μέρκελ: Στοιχηματίζω στο θρίαμβο της Γερμανίας στον τελικό του ΜουντιάλΣίγουρη για τη νίκη της νασιοναλμάνσαφτ εμφανίστηκε η καγκελάριος της Γερμανίας ένα 24ωρο πριν τον τελικό
Την πίστη της στο θρίαμβο της Γερμανίας στον τελικό του Μουντιάλ κόντρα στην Αργεντινή εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ένα 24ωρο πριν τη σέντρα.
«Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Αργεντινή, αλλά η ομάδα μας θα δώσει τα πάντα. Στοιχηματίζω στο θρίαμβό της» υπογράμμισε η καγκελάριος σε μια συνεδρίαση της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU).
Η Μέρκελ θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Λεβ στο «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο έχοντας στο πλευρό της τον πρόερδο της Γερμανίας, Γιόαχιμ Γκάουκ.
Σίγουρος για την επικράτηση της Γερμανίας εμφανίστηκε και ο Φραντς Μπεκενμπάουερ. «Θα νικήσουμε 2-0 και θα είμαστε πρωταθλητές» προέβλεψε ο «Κάιζερ» μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild. «Η εξέλιξη της διοργάνωσης θυμίζει πολύ εκείνη της Ιταλίας, το 1990, όταν η Γερμανία κέρδισε τον τρίτο και τελευταίο παγκόσμιο τίτλο της» θυμήθηκε ο Μπεκενμπάουερ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ