Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Άρατε πύλας»: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εθνική χωρίς τον Σάντος

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014   8:53:00 μ.μ.


«Άρατε πύλας»: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Εθνική χωρίς τον ΣάντοςΣτις 18:30 προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» η πτήση που μετέφερε την ελληνική αποστολή πίσω στην πατρίδα - Μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν βρισκόταν στο αεροπλάνο - Πλήθος κόσμου αναμένεται αποθέωσε τους διεθνείς για την ιστορική πρόκριση στους «16»
Με τον Φερνάντο Σάντος να προσπαθεί να ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί δυσαρέσκειας για την απόδοση ορισμένων παικτών του στην αναμέτρηση της Εθνικής κόντρα στην Κόστα Ρίκα και με όλο το παρασκήνιο γύρω από τους λόγους που ο Πορτογάλος δεν έδωσε το «παρών» στο αποχαιρετιστήριο δείπνο της ομάδας στη Βραζιλία, η Εθνική ομάδα επέστρεψε σήμερα στα πάτρια εδάφη, με μια γλυκόπικρη γεύση στα χείλη.
Η ελληνική αποστολή προσγειώθηκε στις 18:30 στο Ελευθέριος Βενιζέλος, έχοντας ολοκληρώσει την... περιπέτειά της στη Βραζιλία. Η πρόκριση στους «16» είναι ιστορική και ο αγώνας με την Ακτή Ελεφαντοστού θα μείνει αξέχαστος, όπως εξάλλου θα συμβεί και με τον αγώνα ενάντια στην Κόστα Ρίκα -αλλά για τους λάθος λόγους: τη χαμένη ευκαιρία, την πρόκριση που δεν ήρθε στις λεπτομέρειες...
Η γαλανόλευκη αποστολή περιελάμβανε την Εθνική ομάδα με όλους τους παίκτες και το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, πλην του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος κατευθύνεται προς Πορτογαλία.
Η κράτηση της πτήσης Αρακαζού-Σαλβαδόρ ακυρώθηκε και η Ελλάδα ταξίδεψε από το Αρακαζού στο Ρεσίφε και από εκεί στο Σάο Πάολο. Κατόπιν, ακολουθεί η υπερατλατική πτήση από Σάο Πάολο προς Φρανκφούρτη και από εκεί για Αθήνα, όπου η τελευταία πτήση αφίχθηκε στις 18:30 (ώρα Ελλάδος).
Στο αεροδρόμιο έσπευσε πλήθος κόσμου, ώστε να υποδεχθεί τους διεθνείς και να τους συγχαρεί για την ιστορική πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ