Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Το Ντονέτσκ ετοιμάζεται στην άμυνα

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014   2:52:00 μ.μ.


Το Ντονέτσκ ετοιμάζεται στην άμυνα
Ο αρχηγός της λαϊκής επιστράτευσης του Ντονμπάς Ίγκορ Στρελκόφ ανακοίνωσε για την εισαγωγή της εμπόλεμης κατάστασης στην κηρυγμένη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ. Την είδηση αυτή μεταδίδει ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός LifeNews.

Όπως εξήγησε ο Στρελκόφ, το ειδικό καθεστώς εισάγουν σε ευάλωτες περιοχές που βρίσκονται κοντά στις θέσεις των Ουκρανών στρατιωτών. Όπως είπε, στις περιοχές που ελέγχονται από τους εκπροσώπους της λαϊκής επιστράτευσης, θα εμφανιστούν τα διοικητήρια. Επίσης υπογράμμισε ότι προς το παρόν η εμπόλεμη κατάσταση και η ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας δεν αφορούν όλο το Ντονέτσκ, σε αντίθετη περίπτωση στους κατοίκους μπορούν να προκύψουν πρόσθετες δυσκολίες.
Πέραν τούτου, ο Στρελκόφ επισήμανε ότι πολλοί κάτοικοι του Ντονέτσκ θα συμμετείχαν στην λαϊκή επιστράτευση, φοβούνται όμως να αφήσουν τις οικογένειές τους χωρίς μέσα διαβίωσης. Σε σχέση με το θέμα αυτό ο αρχηγός δήλωσε ότι μηνιαίως για την συντήρηση των οικογενειών των εθελοντών μαχητών θα πληρώνουν περίπου 700 δολάρια, με τα εδώ δεδομένα είναι πολύ μεγάλο το ποσό.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ