Ροη ειδησεων

Σάντος: Tρεις ποδοσφαιριστές αντί να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ήθελαν να πετύχουν γκολ

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014   5:58:00 μ.μ.


Σάντος: Tρεις ποδοσφαιριστές αντί να βοηθήσουν στην ανάπτυξη ήθελαν να πετύχουν γκολΟ Πορτογάλος τεχνικός επέρριψε ευθύνες σε ποδοσφαιριστές - χωρίς να τους κατονομάσει - για τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα - Στις 18:30 η άφιξη της αποστολής στο Ελ. Βενιζέλος
Ευθύνες σε ποδοσφαιριστές της εθνικής, χωρίς να τους κατονομάσει, επέρριψε ο Φερνάντο Σάντος για τον αποκλεισμό από την Κόστα Ρίκα.
Λιγότερες από 24 ώρες μετά την απώλεια μιας ιστορικής ευκαιρίας για την Ελλάδα να προκριθεί στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Πορτογάλος πρώην ομοσπονδιακός εγκατέλειψε την ομάδα στη Βραζιλία και έφυγε για την πατρίδα του, την Πορτογαλία αλλά προηγουμένως σε δηλώσεις του στη Radio Noticias, άφησε σαφείς αιχμές για συγκεκριμένους παίκτες. Δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Μας έλειψε το μυαλό και οι σωστές επιλογές. Η σωματική κόπωση και η φθορά δεν βοήθησαν, σ΄ένα ματς που θα μπορούσε η ομάδα να γράψει ιστορία. Νομίζω ότι δεν είχε τη φρεσκάδα που χρειάζεται για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Υπήρχαν δύο - τρεις ποδοσφαιριστές που έδειχναν μεγαλύτερο ενδιαφέρουν να πετύχουν γκολ, παρά να βοηθήσουν στη σωστή ανάπτυξη κι αυτό οδήγησε σε αρκετές χαμένες μπαλιές».
Σε κάθε περίπτωση, η συμπεριφορά του Φερνάντο Σάντος από τη στιγμή που αποβλήθηκε, πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι στον αγώνα με την Κώστα Ρίκα, είναι πρωτόγνωρη για όποιον έχει παρακολουθήσει την πορεία του Πορτογάλου όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην Ελλάδα.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ