Ροη ειδησεων

Ελυσε τον κύβο του Ρούμπικ με τη βοήθεια 84 ανθρώπων από 11 χώρες!

Παρασκευή, 15 Αυγούστου 2014   10:15:00 π.μ.


Ελυσε τον κύβο του Ρούμπικ με τη βοήθεια 84 ανθρώπων από 11 χώρες!Στη Ρωσία, στη  Βρετανία, στην Ταΐλάνδη, στη Σρι Λάνκα, ο Νουσείρ συνάντησε ανθρώπους οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν
Ο Νουσείρ Χάσιν αποφοίτησε από το Χάρβαρντ τον Μάιο του 2014 και όπως πολλοί άλλοι νέοι, έτσι κι εκείνος, έπειτα από τις σκληρές σπουδές του, ήθελε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό του, ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας τον κόσμο.
Ωστόσο, εκείνο που έκανε το μεγάλο ταξίδι του  Νουσείρ ξεχωριστό, ήταν η απόφασή του να βάλει στη βαλίτσα του τον κύβο του Ρούμπικ.
Ο νεαρός δεν έμεινε, όμως, στην προσπάθεια να το λύσει μόνος του, αλλά αποφάσισε να «προκαλέσει» αγνώστους που συνάντησε στις διάφορες χώρες τις οποίες επισκέφτηκε, να τον βοηθήσουν να λύσει το τρισδιάστατο μηχανικό παζλ.
Στη Ρωσία, στη  Βρετανία, στην Ταΐλάνδη, στη Σρι Λάνκα, ο Νουσείρ συνάντησε ανθρώπους οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, κάνοντας μια και μόνο κίνηση στο παζλ, ενώ εκείνος τους κατέγραφε με την κάμερα του κινητού του.
Στο τέλος του ταξιδιού του και έχοντας επισκεφτεί 11 χώρες, ο απόφοιτος του Χάρβαρντ, με τη βοήθεια 30 γυναικών και 54 αντρών και συνολικά 84 κινήσεις, κατάφερε να λύσει το παζλ και ανάρτησε το βίντεο από τις απίστευτες εμπειρίες που έζησε και τους ανθρώπους που συνάντησε στο YouTube.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια του μεγάλου ταξιδιού του, δέχθηκε μόνο μια απόρριψη για τον κύβο του Ρούμπικ.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ