Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Πούτιν: Θετικές γνώμες για την πολιτική του το 87% των Ρώσων

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014   2:02:00 μ.μ.


Πούτιν: Θετικές γνώμες για την πολιτική του το 87% των Ρώσων
Ο αριθμός των Ρώσων που θετικά εκτιμούν την πολιτική την οποία διεξάγει ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν, παραμένει υψηλός και πλησιάζει στους δείκτες του 2008, μεταδίδει το πρακτορείο RIA NOVOSTI με αναφορά στα στοιχεία της δημοσκόπησης που έγινε από το αναλυτικό κέντρο του Γιούρι Λεβάντα ("Levada-centre ").

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τη θετική εκτίμηση της δράσης του Προέδρου εκφράζουν 87% από τους ερωτηθέντες, κατά τη γνώμη των αναλυτών το γεγονός αυτό αφορά πρώτα από όλα στην "εφέ της Κριμαίας " (επανένωση της Κριμαίας). Την αντίθετη άποψη έχουν 13% από τους συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση. Το Μάιο τη δράση του Πούτιν θετικά εκτιμούσαν 83%, το Μάρτιο 72%.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης ο αριθμός των ερωτηθέντων οι οποίοι εκτιμούν θετικά την κατάσταση πραγμάτων στη χώρα, έφτασε στο ιστορικό ρεκόρ — 66%.
Η δημοσκόπηση έγινε στις αρχές Αυγούστου ανάμεσα στις 1,6 χιλιάδες άτομα σε 134 οικισμούς σε 46 περιοχές της Ρωσίας. Η στατιστική απόκλιση δεν υπερβαίνει 3,4%.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ