Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η χούντα του Κιέβου συνεχίζει να βομβαρδίζει τους οικισμούς της Νοβορωσίας

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014   1:03:00 μ.μ.


Η χούντα του Κιέβου συνεχίζει να βομβαρδίζει τους οικισμούς της Νοβορωσίας
Το ουκρανικό πυροβολικό βομβάρδισε τις περιοχές Μπουντένοβσκι και Λένινκσι στα νότια του Ντονέτσκ, τις περιοχές Κουιμπισσέβσκι και Κίεβσκι τσα βορειοδυτικά της πόλης.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για καταστροφές και θύματα.
Επίσης χτυπήματα δέχτηκαν οι πόλεις Ζουγκρές και Σνέζνοε στα ανατολικά του Ντονέτσκ. Όπως αναφέρουν οι μαχητές της λαϊκής επιστράτευσης, η Ζουγκρές βομβαρδίστηκε με νάρκες οι οποίες εξερράγησαν κοντά στο σχολείο, στην παιδική παραλία, στο γήπεδο της πόλης. Υπάρχουν θύματα.
Η πόλη Σνέζνοε την Τετάρτη το βράδυ βομβαρδίστηκε από τη συστοιχία πολλαπλής εκτοξεύσεως πυραύλων "Uragan" η οποία έχει πιο μεγάλη καταστρεπτική δύναμη από το σύστημα "Grad".
Η πολεμική σύγκρουση έγινε τη νύχτα της Πέμπτης κοντά στο ουκρανικό σημείο διέλευσης των συνόρων "Marinovka", οι Ρώσοι τελωνιακοί του γειτονικού σημείου διέλευσης των συνόρων απομακρύνθηκαν, ανέφερε στο πρακτορείο RIA NOVOSTI ο εκπρόσωπος της Νότιας Τελωνειακής Διεύθνσης Ρογιάν Φαρούκσιν.
Όπως είπε, οι ενεργές πολεμικές συγκρούσεις στο έδαφος της Ουκρανίας κοντά στα σύνορα γίνονταν από τις 4.00 ώρα Μόσχας την Πέμπτη και κράτησαν πάνω από μία ώρα. "Οι Ρώσοι τελωνειακοί για το διάστημα αυτό απομακρύνθηκαν σ’ ένα ασφαλές σημείο ", είπαν στο πρακτορείο.
Πρόσθεσε ότι μέσω από το σημείο διέλευσης των συνόρων «Novoshakhtinsk» που άνοιξε πρόσφατα αυξάνεται ο αριθμός των μεταφορικών μέσων. "Κατά το δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά την επανέναρξη της διέλευσης ο τελωνειακός σταθμός ενέκρινε την είσοδο στη Ρωσία για 232 μεταφορικά μέσα και τη έξοδο για 99 ", είπε ο Φαρούκσιν.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ