Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

«Ισχυρή ομάδα ο ΠΑΟΚ» δηλώνει ο προπονητής της Ζίμπρου

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014   9:18:00 μ.μ.


«Ισχυρή ομάδα ο ΠΑΟΚ» δηλώνει ο προπονητής της ΖίμπρουΟ Όλεγκ Κουμπάρεφ μίλησε σε ιστοσελίδα της Μολδαβίας για την ατυχία που είχε η ομάδα του στην κλήρωση για τα πλέι οφ του Europa League
O προπονητής της Ζίμπρου, Όλεγκ Κουμπάρεφ μίλησε σε ιστοσελίδα της Μολδαβίας για την ατυχία που είχε η ομάδα του καθώς στα play offs η κλήρωση έφερε στον δρόμο  του τον ισχυρό ΠΑΟΚ.
Ο τεχνικός της Ζίμπρου με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής:
«Δεν ξέρω πως να σχολιάσω το αποτέλεσμα της κλήρωσης … Πρέπει να μελετήσουμε τον αντίπαλο και να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την ομάδα.
Για εμάς είναι ένα πολύ δύσκολο γιατί είχαμε μια ελπίδα πως θα αποφύγουμε μια τόσο ισχυρή ομάδα. Πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά για τους επερχόμενους αγώνες».
Με άλλα λόγια, νομίζετε ότι δεν είστε τυχεροί με την κλήρωση;
«Ναι, όπως είπα,  αυτή η κλήρωση δεν ήταν και η καλύτερη για εμάς».
Για πρώτη φορά στην πορεία σας  στο Europa League φέτος, θα παίξετε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα σας και μετά μπροστά στους Έλληνες οπαδούς. Αυτό μπορεί να επηρεάσει το αποτέλεσμα;
«Φυσικά, θα θέλαμε να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτό είναι το αποτέλεσμα της κλήρωσης. Θα πρέπει να μάθουμε τον αντίπαλο και να προσπαθήσουμε να τον κερδίσουμε».
Το γεγονός ότι είστε στα πρόθυρα της εισόδου στη φάση των ομίλων, θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα σας;
«Η νίκη στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ είναι ισοδύναμη με το να περάσουμε τρεις γύρους στο Europa League. Για να το πετύχουμε όμως αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά».


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ