Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ολυμπιακός: Χωρίς Μανωλά, αλλά με Αφελάι στην Τουρκία

Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014   2:56:00 μ.μ.


Ολυμπιακός: Χωρίς Μανωλά, αλλά με Αφελάι στην ΤουρκίαΟ Κώστας Μανωλάς δεν βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε, όμως, ταξιδεύει στην Τουρκία ο Αφελάι
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το φιλικό του Σαββάτου στην Τουρκία, με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ με πρωινή προπόνηση. Ο Μίτσελ έκανε δουλειά επάνω στην τακτική, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ασκήσεις επάνω στην επιθετική και αμυντική λειτουργία. Στο δίτερμα δουλεύτηκε και η ανάπτυξη του παιχνιδιού και η πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με στημένες φάσεις.
Κανονικά γυμνάστηκε ο Χοσέ Χολέβας. Ο Μανωλάς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Σιόβας. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Μανιάτης, στο πλαίσιο αποφόρτισης και ξεκούρασης. Από τους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές μόνο ο Χολέβας ακολουθεί την αποστολή στην Τουρκία, καθώς οι άλλοι θα προφυλαχθούν, μαζί με τους παίκτες που μένουν εκτός για λόγους τακτικής.
Στην αποστολή βρίσκεται και το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιμπραήμ Αφελάι και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ για τον Κώστα Μανωλά φουντώνουν οι φήμες περί μεταγραφής του.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ