Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ινδονησία: Κοριτσάκι επανενώθηκε με τους γονείς του δέκα χρόνια μετά το τσουνάμι

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014   10:15:00 μ.μ.


Ινδονησία: Κοριτσάκι επανενώθηκε με τους γονείς του δέκα χρόνια μετά το τσουνάμι
Μια τυχαία συνάντηση ήταν η αφορμή για να ξαναβρεί την οικογένειά της η 14χρονη σήμερα κοπέλα που για δέκα χρόνια ζούσε μόλις μερικά χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της

Οι συγκλονιστικές ιστορίες που προέκυψαν από την μεγαλύτερη φυσική καταστροφή στα χρονικά, το φονικό τσουνάμι του 2004, συνεχίζουν να προκαλούν το παγκόσμιο ενδιαφέρον δέκα χρόνια μετά.
Ένα κοριτσάκι από την Ινδονησία, που οι δικοί του νόμιζαν πως είχε πεθάνει όταν χτύπησε το τεράστιο κύμα το σπίτι της οικογένεια, επανενώθηκε τελικά με τους γονείς του, όπως όλα δείχνουν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, ο θείος της μικρής, που όταν εξαφανίστηκε ήταν 4 χρονών, είδε σε μια πόλη της επαρχίας Άτσε της Ινδονησίας, μερικά χιλιόμετρα απόσταση από το σπίτι της δηλαδή, μια έφηβη που έμοιαζε πολύ στη χαμένη του ανιψιά.
Η τετράχρονη τότε Raudhatul Jannah βρισκόταν με τον 7χρονο αδερφό της όταν χωρίστηκαν από τους γονείς τους, εκείνη την ημέρα ολικής καταστροφής που το τεράστιο κύμα νερού παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του. Τις ημέρες που ακολούθησαν, μέσα στο χάος και την όλεθρο, οι άτυχοι γονείς προσπάθησαν να βρουν τα παιδιά τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η Jamaliah επανενώθηκε με τη μητέρα της, που δεν έχει καμιά αμφιβολία πως είναι το χαμένο της παιδί και δέχεται να υποβληθεί σε τεστ DNA για να το αποδείξει. Η μικρή ζούσε όλα αυτά τα χρόνια με μια ηλικιωμένη γυναίκα που την φρόντισε. Στην αρχή, λέει, ήταν μαζί με τον αδερφό της, στη συνέχεια όμως τα δυο αδέρφια χωρίστηκαν.
Οι γονείς δηλώνουν τώρα πως το να βρουν την κόρη τους ήταν ένα θαύμα και πως δεν θα ξεκινήσουν εκ νέου την προσπάθεια να βρουν και το γιο τους.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ