Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Μίλησε με Γιώργο Σαμαρά ο Κλαούντιο Ρανιέρι

Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014   10:03:00 μ.μ.


Μίλησε με Γιώργο Σαμαρά ο Κλαούντιο ΡανιέριΟ Κλαούντιο Ρανιέρι έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα των προκριματικών του Euro 2016 με τη Ρουμανία.
Ήδη ξεκίνησε τις επαφές με ποδοσφαιριστές αλλά και στελέχη της Εθνικής, ενώ ζήτησε να μάθει τον τρόπο λειτουργίας όλων των εθνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επικοινώνησε με τον Γιώργο Σαμαρά ώστε να τον ενημερώσει για τα σχέδια του όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ενώ ο Έλληνας διεθνής του είπε ότι έχει ήδη ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων ώστε να παραμείνει σε καλή φυσική κατάσταση.
Παράλληλα, ο Ρανιέρι πραγματοποίησε συνάντηση με έναν εκ των συνεργατών του, τον Κριστιάν Νταμιάνο, ο οποίος του παρουσίασε ολόκληρο τον τρόπο λειτουργίας των Εθνικών ομάδων όλων των ηλικιακών κατηγοριών, αλλά και για το πλάνο το οποίο πρέπει να εφαρμοστεί από την ομοσπονδία.
Ο Ρανιέρι θα συναντηθεί την Τρίτη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή ώστε να συζητήσουν πάνω στη συγκεκριμένη πρόταση του Νταμιάνο.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ