Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ολυμπιακό: Ανακοινώνει τον Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014   10:06:00 π.μ.


Ολυμπιακό: Ανακοινώνει τον Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες Ο παραγουανός φορ Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες ανήκει ουσιαστικά από την Κυριακή στην οικογένεια του Ολυμπιακού.
Ο 22χρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, οι Ερυθρόλευκοι ρύθμισαν τις λεπτομέρειες της μεταγραφής με την Γκουαρανί και την Δευτέρα θα ανήκει και τυπικά στο ρόστερ των πρωταθλητών.
Ο Μπενίτες θα υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό την Δευτέρα και η διοίκηση της ΠΑΕ θα ανακοινώσει την απόκτηση του. Ο παραγουανός είναι διεθνής μία φορά. Αγωνίστηκε στο φιλικό με την Γαλλία (1-1) την 1η Ιουνίου του 2014 ως αλλαγή στη θέση του Ρόκε Σάντα Κρουζ (65΄). Εχει ύψος 1,82 μ. και βάρος 78 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκουαρανί (2010), την προηγούμενη σεζόν σημείωσε 17 γκολ σε 21 αγώνες, ενώ το 2013 είχε δοθεί δανεικός στη Ρούμπιο Νου.
«Ξεχωρίζει για τη δύναμη την ταχύτητα και την ικανότητα να εκμεταλλεύεται τους χώρους που αφήνουν οι αντίπαλοι του. Είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Εχει άριστη σχέση με τα δίχτυα», τόνισε ο προπονητής της Γκουαρανί, Φερνάντο Χουβέρο.


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ