Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Τέλος ο Μπαρτζώκας, "ΟΧΙ" από τον Τζόρτζεβιτς!

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014   10:16:00 μ.μ.


Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό κι οι πρόεδροι της ομάδας τον ευχαρίστησαν από καρδιάς.

«Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συνεργασία μας. Τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά να έχουμε στον πάγκο της ομάδας μας έναν άξιο προπονητή, έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές, ο οποίος προσέφερε πολλά στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό μπάσκετ.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα και κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη το 2013, πανηγυρίσαμε την ιστορική Back2Back κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης παίζοντας το μπάσκετ που ονειρευόμαστε.

Οι μαγικές στιγμές που ζήσαμε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων των Ολυμπιακών.

Κόουτς σε ευχαριστούμε!

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος», αναφέρει η δήλωση.

Ωστόσο, όσο γρήγορα βρέθηκε στη λίστα υποψηφιών προπονητών του Ολυμπιακού, άλλα τόσο βγήκε απ' αυτή ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος αρνήθηκε ν' αντικαταστήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα.



«Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Έχω ζητήσει απ' τον εκπρόσωπό μου να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δε μπορώ να αποδεχτώ την πρόταση και δεν μπω στη διαδικασία συζητήσεων των λεπτομερειών» είπε στη σερβική Zurnal ο 47χρονος ομοσπονδιακός προπονητής της Σερβίας, κλείνοντας αμέσως το συγκεκριμένο σενάριο.

Από νωρίς μεταξύ των πρώτων υποψηφίων βρίσκεται κι ο Φώτης Κατσικάρης της Εθνικής Ομάδος.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ