Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Η Red Bull θα δώσει αποζημιώσεις ύψους 10,2 εκατ. ευρώ επειδή δεν «δίνει φτερά»

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014   10:45:00 μ.μ.


Αγόρασες ένα Red Bull τα τελευταία 12 χρόνια; Μπορείς να διεκδικήσεις επιστροφή μετρητών αξίας 8 ευρώ! Η αυστριακή εταιρία αναψυκτικών θα αναγκαστεί να πληρώσει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ, επειδή το ενεργειακό της ποτό δεν μπορεί πραγματικά να «δώσει φτερά»!

Η εταιρία Red Bull GmbH, έπειτα από δύο δικαστικές αγωγές που δέχθηκε αυτήν την εβδομάδα για το παραπλανητικό διαφημιστικό σλόγκαν, συμφώνησε να καταβάλλει σε όσους έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη το παραπάνω χρηματικό ποσό, επειδή η φράση «το Red Bull σας δίνει φτερά» δεν αληθεύει!

Η καταβολή των 8 ευρώ, δηλαδή περίπου 10 δολάρια, ισχύει μόνο για τους καταναλωτές στις ΗΠΑ, ακόμα και στην περίπτωση που δεν έχουν κρατήσει την απόδειξη.

Όσοι, λοιπόν, ήπιαν Red Bull τα τελευταία 12 χρόνια, και δεν... έβγαλαν αυτόματα φτερά, τότε δικαιούνται αυτή τη μικρή αποζημίωση από την εταιρία, η οποία και αποδέχθηκε την κατηγορία για παραπλανητική διαφήμιση!

Ωστόσο, η ήδη σχετικά μικρή αποζημίωση των 8 ευρώ, ενδέχεται να μειωθεί περαιτέρω, καθώς όλο και περισσότεροι πελάτες διεκδικούν την αποζημίωση.


Οι απογοητευμένοι από τις επιδόσεις του ενεργειακού αναψυκτικού, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση για την αποζημίωση ηλεκτρονικά έως τις 2 Μαρτίου του 2015 στην ιστοσελίδα διακανονισμών της εταιρίας.

Δείτε σχετικό διαφημιστικό της Red Bull:



ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ