Ροη ειδησεων

Θρίλερ με το θάνατο 15χρονης μετά από επίσκεψη σε Αλβανό οδοντίατρο

Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014   9:03:00 μ.μ.


Ο πατέρας της κοπέλας που πέθανε στους Αγίους Σαράντα,  ζητά εκ νέου νεκροψία και απαιτεί να μην γίνει ακόμη η κηδεία

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο τραγικός θάνατος της  15χρονης που πέθανε αιφνιδίως μετά την επίσκεψή της σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα.


Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ζητά να γίνει εκ νέου νεκροψία -νεκροτομή και απαγόρευσε στην μητέρα της να τελέσει την κηδεία στα Γιάννενα.

Πριν από λίγες ημέρες η 15χρονη Βορειοηπειρώτισσα, «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή, αφού προηγουμένως είχε επισκεφτεί Αλβανό οδοντίατρο στην πόλη των Αγίων Σαράντα. Το νεαρό κορίτσι υπέστη καρδιακή προσβολή, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της στα Γιάννενα.

Ενώ λοιπόν βρισκόταν καθ'δόν προς τα σύνορα, έξω από το Ελληνικό μειονοτικό χωριό Πλάκα, η νεαρή Χ.Α., ένιωσε έντονη δυσφορία ως αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακή προσβολή και να αφήσει την τελευταία της πνοή. Στο νοσοκομείο των Αγίων Σαράντα όπου μεταφέρθηκε, απλά πιστοποιήθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον αλβανικό Τύπο η  νεκροψία νεκροτομή έδειξε εσωτερική αιμορραγία κάτι που ο πατέρας του κοριτσιού αμφισβητεί και ζητά να γίνει εκ νέου νεκροψία ενώ παράλληλα ζητά από την Εισαγγελία Ιωαννίνων να μην επιτρέψει την ταφή

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας ήταν χωρισμένοι και ο πατέρας της είχε να την δει αρκετά χρόνια.

Όπως ανέφερε στο oranewstv όταν πήγε στο νεκροτομείο για να δει τη σορό της κόρης του διέκρινε κάποια σημάδια στο κορμί της.

«Είδα το κορίτσι μου σε μία πολύ περίεργη κατάσταση. Η μητέρα της ήθελε να την πάρει και να την θάψει στα Γιάννενα, εγώ όμως δεν θα το επιτρέψω, θέλω να γίνει εκ νέου νεκροψία και σε αυτό, είμαι αμετάκλητος», ανέφερε χαρακτηριστικά στο αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Αφήνει μάλιστα αιχμές για την πρώην συζυγό του, ότι πιθανόν να ευθύνεται για το θάνατο του παιδιού.

«Υποψιάζομαι πως κάτι  άλλο έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας αιχμές και για άτομο από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του.

protothema.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ