Ροη ειδησεων
Ελατε στην παρεα μας

Ισόβια σε 40χρονο Αλβανό που σκότωσε συνταξιούχο εκπαιδευτικό στη Θεσσαλονίκη. Ισχυρίστηκε ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014   9:58:00 μ.μ.


Σε ισόβια κάθειρξη και επιπλέον φυλάκιση 3,5 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ένας 40χρονος για τη δολοφονία 67χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού.

Το δικαστήριο έκρινε τον δράστη, αλβανικής καταγωγής, ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, υπεξαίρεση, οπλοχρησία και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο διαμέρισμα όπου διέμενε το 67χρονο θύμα στην Ξηροκρήνη Θεσσαλονίκης. Ο δράστης φιλοξενείτο το προηγούμενο διάστημα από τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό, με τον οποίο -κατά τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου- διατηρούσε περιστασιακά ερωτική σχέση.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που άκουσαν φασαρία. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε θανάσιμα χτυπημένος με αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα μέρη του σώματος. Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα σε γειτονική ακατοίκητη μονοκατοικία, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα του θύματος.

seleo.gr
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ